Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Mayıs '10

 
Kategori
Siyaset
 

İşte başbakan, işte vizyon

İşte başbakan, işte vizyon
 

Yandaş medya ve uzantıları kaset komplosunu sırasıyla önce ergenekona, sonra TSK’ne, TÜSİAD’a, İmralı’ya, bir ara Baykal’ın kendisine, yine sırasıyla önce İsrail, sonra ABD daha sonra Rus gizli servislerine bağladı, bu yazı yayınlanana kadar deformasyon amaçlı daha bir çok teori ortaya atacaklarına eminim, izliyor ve ne kadar paniklediklerine görebiliyorum, her gün panik dolu yeni teori zuhur ediyor, konu, aralarında alçalma yarışına dönmüş durumda adeta.

Aynı zamanda Kılıçdaroğluna vizyon saldırısı başlatılmış görünüyor, bu saldırılardan öyle anlaşılıyor ki kader anlayışı bile 7. yüzyılda kalmış bir başbakanın vizyonuna tek kelime etmeyip Kılıçdaroğlu’nun vizyonuna don biçen yandaşlar, mamalanmış rüzgar gülü liberalleri, etnisite kaşıyıcı ve din tüccarları ile makarnacıların kutsal ittifaklarının sonunun gelmekte olduğunu görmeye başlamışlardır.

Aslında Kılıçdaroğlu’na şimdiden vizyon sorunlu göstermeye çabalayanlara, vizyonu 7.yüzyıl doğmalarından öteye geçemeyen kişilerin başbakan olmasının daha çok yakışacağını itiraf etmek gerekir. Allahtan Türkiye sadece bu insanlardan ibaret değil, Allahtan Türkiye’de yaşam bilincini ve vizyonunu, dinsel doğmaların, yalakalığın, rüzgargülü liberalliğin, yeminli TSK düşmanlığının ve makarnacılığın üzerine çıkarabilmiş insanlar çoğunlukta.

Neymiş acaba vizyon eksikliğinden bahseden rüzgar gülü liberallerinin hayran olduğu başbakanının vizyonu? ölümün bu işlerin doğasında, kaderinde olduğunu söylemek mi?.. kader, kaza dediğiniz maden, trafik kazaları gibi olgular sonucu gelen ölümler neden Türkiye’de fazladır da, bizim Allahımıza inanmayan, kelime-i şahadet getirmeyen, namaz kılmayan, oruc tutmayan kafirler de daha azdır? maden ve trafiğin azraili gavur ve kafir memleketlerde daha fazla mesai yapmayı neden tercih etmez de fazla mesaiyi Türkiye’de yapar acaba? işi kadere ve Allaha havale etmek yerine aklını ve bilgisini kullanmak olabilir mi mesela? niçin bu sefil vizyonu tartışmıyorsunuz da şimdiden Kılıçdaroğlu ve yeni CHP vizyonunu tefe koymak için aparttasınız? bu soruya ahlaklı bir cevap verebilir misiniz acaba? hiç sanmıyorum.

Görünen o ki nasıl kaset komplosundan hayır çıkmış ise AKP’nin iktidar sürecinden de hayır çıkacaktır, hiç merak etmeyin, cin artık şişeden çıkmış, Türkiye, bezgin bir döneminde hazırlıksız yakalandığı planlara şu ana kadar refleks düzeyinde verdiği bireysel ve bağımsız tepkileri Kılıçdaroğlu önderliğinde organize edilmiş akıl, bilim, eğitim ve tecrübe süreçlerinden geçirerek gerekli vizyonu ortaya koyacaktır, çünkü vizyon dediğiniz şey üzerinde çalışılarak olur, okyanus ötesinden elinize tutuşturulmaz, çünkü vizyon dediğiniz 7. yüzyıl dogmaları üzerine kurulmaz, kurulursa o vizyon dediğiniz şey talimat olur, ezber olur ama vizyon olmaz.

Bol vizyonlar.

 
Toplam blog
: 39
: 867
Kayıt tarihi
: 25.07.08
 
 

Aşçılar diyari Mengen’ de doğdum, lise tahsilimi Bolu’da, üniversite tahsilimi Adana’da yaptım. İş t..