24 Ocak '17
- Kategori
- Etkinlikler / Festivaller
Türk Metalinin Efsane İsimleriyle Laneth'li Bir Geceye Hazır Olun

Pentagram, Metalium, Radical Noise, Kronik ve Dr. Skull şarkılarıyla Razor...
18 Şubat'ta Türk heavy metal camiası adına çok özel bir gece yaşanacak. Memleketin metal müzik anlamındaki ilk fanzini olan Laneth'i sert bir şekilde anmak için Salon İKSV'de gerçekleştirilecek olan konserde bu sene 30.yılını kutlayan Pentagram, Türkiye'de thrash metalin öncü gruplarından Metalium, en son konserini 2013 yılında gerçekleştiren Radical Noise ve Kronik gibi kült isimlerin yanısıra etkinliğe özel Dr.Razor ismiyle sahne alacak Razor grubu da Dr.Skull şarkılarıyla etkinlikte sahne alacak.
22 yaşında genç bir metal dinleyicisi olarak bu etkinliğe dair büyük heyecan içindeyim ve 18 Şubat günü Salon İKSV'de olacağım, bu müziğe en ufak bir ilginiz bile varsa bu etkinliği dikkate almanızı öneririm çünkü böylesine bir etkinlik her zaman gerçekleşmez gibi, ayrıca duyduğum bazı dedikodulara göre Pentagram, yalnızla ilk albümünden oluşan bir repertuvar kullanacak tarzında bir bilgi dolaşıyor ama işin aslı nedir bilemeyeceğim. :)
Konu Laneth'ten açılmışken şunu da ekleyeyim. Fanzinin döneminde çıkarılmasına öncülük eden Çağlan Tekil geçtiğimiz günlerde Laneth isimli bir Facebook sayfası açarak eski anıları paylaşmaya başladı ve görülmeye değer paylaşımlar var. İlgilenenler kaçırmasın :)