Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Nisan '07

 
Kategori
Sağlık
 

Umut Hastanesi (Varan2)

Umut Hastanesi (Varan2)
 

http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=33327

VARAN 1 de bahse konu olan hastane, İstanbul Kartal' da bulunan Umut Hastanesidir. Yazım yayınlandıktan sonra hastaneyi arayarak konuyla ilgili görüşebileceğim hastane yetkililerini araştırdım, ' kimse yok ' dediler...

Bunun üzerine telefon numaramı bıraktım ve durumdan kendilerinin haberdar edilmelerini ve görüşmek isterlerse beni arayabileceklerini söyledim. Aynı günün akşamı bir yetkili aradı ve konuyla ilgili tam bilgi alıp beni tekrar arayacağını söyledi. Aradan zaman geçmesine rağmen arayan olmadı.

Bel fıtığı ameliyatım için de Mayısın son haftasına randevu alabildiğim için yaşadığım yere İzmir' e dün akşam geri döndüm. Adının UMUT HASTANESİ olması benim tedavim için bana umut olamadı ne yazık ki!

Muhasebe Müdürü kadının ismini de vermeyeceğim. Onu yaptığı terbiyesizlikle başbaşa bırakıyorum. Hastane sahipleri de konunun çok ciddi olmadığını düşünmüş olmalılar ki kendileriyle bir daha aramadılar.

Tek tek şahısların isimlerini deşifre etmek ne bana ne de onlara bir yarar sağlayacak.

Şeytana bir kulak versem neler söylüyor neler...Küçükken yaramazlık yaptığımda annem, ' yine şeytanın çocuklarıyla oynamaya başladın ' diyordu. Oyun arkadaşlarım beni yalnız bırakmak istemiyorlar da yakamı onlardan zor kurtarıyorum.

Bu yazımı yayına aldığımda hastane yetkililerini bir daha aramayacağım. Konuya gereken duyarlılığı göstermekte geç kaldılar. Artık onların benim sorularıma cevap verme lüksleri yok. Mağduriyetimi de gideremeyeceklerine göre ben de hastanenin ismini açıklamakta hiçbir sakınca görmüyorum.

Sadece Umut Hastanesi değil, başka hastanelerde de birbirinden habersiz çalışıp hastaları mağdur eden o kadar çok kişiyle karşılaştım ki sanırsınız Ali Baba' nın çiftliği.

Pişman mıyım? Hayır...

Eğitime ve sağlığa gereken özen gösterilene kadar yazmaya devam edeceğim.

Saygılar...

http://www.esmakahraman.com/varan-2-umut-hastanesi/

 
Toplam blog
: 1929
: 661
Kayıt tarihi
: 11.11.06
 
 

  Hayatı ciddiye almam, emeği çok ciddiye alırım. Dünyanın en vazgeçilmez üçlüsü; çocuklar, çiçek..