Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Haziran '16

 
Kategori
Güncel
 

Acı üstüne acı Mardin Midyat'taki patlamada 2 Kadın Polisimiz Şehit oldu

Acı üstüne acı Mardin Midyat'taki patlamada 2 Kadın Polisimiz Şehit oldu
 

görsel netten alıntı


Telefon çaldı, Mardin Kızıltepe’de görev yapan yakınım çok heyecanlıydı, Televizyonu haberleri açın yine bombalı saldırı oldu 2 bayan polis şehit oldu bize çok yakın yerde merak etmeyin bizde bir şey yok dedi. Neye uğradığımızı şaşırdık, ateş düştüğü yeri yakıyor ama oradaki yakınlarımız için de her an endişeliyiz, Allah yardımcıları olsun. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet dileriz. Türkiye’mizin ve şehit ailelerinin başı sağ olsun. Umarım bu terör belasından tez günde kurtuluruz. İşte o haber:

NAHİDE ÇELEBİ

Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yapılan hain terör saldırısında şehit olan 2 kadın polisten Nafize Özsoy'un hamile olduğu öğrenildi. Polisin meslektaşı olan eşi ise başka bir saldırıda yaralanmış.Türkiye, dün Vezneciler ‘de, bugün ise Mardin'deki terör saldırılarıyla sarsıldı. Midyat İlçe Müdürlüğü önündeki saldırıda 2 kadın polis şehit oldu. İlerleyen saatlerde gelen bir haber ise herkesin yüreğini yaktı. Şehit 2 kadın polisten biri olan Nefize Özsoy'un hamile olduğu ortaya çıktı. Kahraman polis, karnındaki bebeğiyle birlikte can vermişti. Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde bugün saat 11.00 sıralarında patlama meydana geldi. PKK’lı terörist, demir. Korkulukve bariyerlerin önünde bomba yüklü minibüsü infilak ettirdi. 6 AYLIK HAMİLEYDİ

Hain saldırıda 2 kadın polis memuru şehit oldu. Şehit polislerden birinin hamile olduğu öğrenildi. Şehit olan polis memuru Nafize Özsoy'un yine polis memuru olan eşi de daha önceki bir saldırıda yaralanmış ve tayini Kırklareli'ne çıkmıştı. Patlamada yaralananlardan kadın polis memuru, kaldırıldığı hastanedeki müdahaleye rağmen şehit düştü. Şehidin 8 yıllık polis memuru ve 6 aylık hamile olduğu öğrenildi.

EŞİ DE SALDIRIDA YARALANMIŞ

Mardin'in Midyat ilçesinde, emniyet müdürlüğüne düzenlenen terör saldırısında şehit olan 2 kadın polis memurundan Nefize Özsoy'un eşi Cumhur Özsoy'a acı haber verildi. Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Pasaport Şubesinde görevli şehit Özsoy'un eşi Cumhur Özsoy'a acı haberi meslektaşları verdi. Acı haberi aldığı anda baygınlık geçiren Özsoy, ambulansla götürüldüğü Kırklareli Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ve polis memurları hastaneye giderek Özsoy'a başsağlığı dileğinde bulundu.  Midyat Emniyet Müdürlüğü'ne bombalı saldırı: 2 polis şehit oldu 2 sivil hayatını kaybettiÖzsoy çiftinin, 4 yaşında Elif adında bir kız çocuğu sahibi oldukları öğrenilirken, şehit polisin ailesinin ise Edirne'de yaşadığı bildirildi. Öte yandan Cumhur Özsoy'un  2015 yılında Midyat'ta terör örgütünce uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda yaralandığı, daha sonra tedavisinin ardından Kırklareli Emniyet Müdürlüğünde göreve başladığı öğrenildi. 

 
Toplam blog
: 1977
: 1045
Kayıt tarihi
: 25.11.08
 
 

Erzurum doğumlu, Ankara'da yaşıyor. D.T.C.F mezunu, emekli lise öğretmeni, evli, 2 çocuklu. "İsya..