Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Sabiha Rana Melekler Yüreğinizden Öpsün

http://blog.milliyet.com.tr/sabiharana

09 Mayıs '08

 
Kategori
Sağlık
 

Acil Sağlık Projesi

Acil Sağlık Projesi
 

Akgün ve Ergenekon


Büyükçekmece Belediyesi ve Medline’dan dev sağlık hizmeti…

Büyükçekmece Belediyesi ve Medline Acil Sağlık Hizmetleri Kuruluşu’nun ortaklaşa düzenlediği “Büyükçekmece Belediyesi Acil Sağlık Projesi” kapsamında Büyükçekmece’de yaşayan 50 yaş ve üstü tüm vatandaşlara ücretsiz Medline sağlık hizmeti kartı dağıtıldı.

Büyükçekmece Atirus Alışveriş Merkezi’nde yapılan ve Medline adına Genel Müdür Yardımcısı Gürkan Ergenekon’un katıldığı törende Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve Medline Genel Müdür Yardımcısı Gürkan Ergenekon ilçede bulunan yaşlılara ücretsiz sağlık hizmetlerinden yararlanacakları kartlarını dağıttı.

Bu kartlara sahip olanlar haftanın yedi günü, 24 saat acil sağlık sorunuyla karşılaştığında Medline’ı arayarak acil sağlık hizmetlerinde ücretsiz olarak bir yıl boyunca yararlanabilecekler.

Kampanya hakkında bilgi veren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Türk halkının sağlığına yeterince önem vermediğini belirterek “ Biz halk olarak sanki bir gelenekmiş gibi sağlığımıza bir şey olmadıkça doktora gitmeyiz.

Hatta hasta olduğumuzda bile doktora gitmekten üşeniriz. Ancak dünyada bu asla böyle değil. Orada insanlar en az 3 ayda bir sağlığında bir sorun görmese de check-up yaptırmaya giderler.

Dünyada insanlar tesadüfen ölmezlerken, bizim ülkemizde yaşamak bile tesadüf. Bunun tüm nedeni sağlığımıza yeterince özen göstermemektendir” dedi. Akgün, Büyükçekmece Belediyesi ve Medline Acil Sağlık Hizmetleri Kuruluşu ile ortaklaşa yapılan bu projenin ilçede oturan 50 yaş üstü yaşlılar için büyük kolaylık sağlayacağını söyledi.

Medline’nin hizmetleri ile ilgili bilgiler veren Medline Genel Müdür Yardımcısı Gürkan Ergenekon bu kampanya nedeniyle hayatında ilk kez geldiği Büyükçekmece’ye hayran kaldığını. Kampanyanın Büyükçekmece halkı için büyük bir şans olduğunu, bu kampanya sayesinde Büyükçekmece halkına acil sağlık hizmetleri sağlayacaklarından dolayı oldukça mutlu olduklarını anlattı.

Kartlarını alanlar arasında bulunan ve birkaç sene önce acil müdahalenin yapılamadığı için beyin kanamasından kocasını kaybeden bir vatandaşın ağlaması törene katılan herkesi duygulandırdı.


''Melekler yüreğinden öpsün Medline'' Maddi manevi emeği geçen herkesten Allah razı olsun..

Fotoğraf ve Kaynak: Büyükçekmece Belediyesi Başkanlığından tarafıma iletilen bilgilerdir..

Sabiha Rana

 
Toplam blog
: 1989
: 4996
Kayıt tarihi
: 26.10.06
 
 

Gazeteci - Yazar (NLP Uzmanı - İlişki ve Yaşam Koçu) Yaşarken dünyayı dolaşmayı, topraktan güneşe..