Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ocak '16

 
Kategori
TV Programları
 

Acun'un İzdivaç hamlesi de tutmadı! ilk 100'e giremiyor!

Acun'un İzdivaç hamlesi de tutmadı! ilk 100'e giremiyor!
 

Geçtiğimiz hafta Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'in yeni bir hamle hedeflediğini yazmıştık. Son yıllarda Türk televizyonlarında esen izdivaç furyasından yararlanmak isteyen TV8, bu pazartesi itibariyle izdivaç programına başlamıştı.

Uğur Arslan'la birlikte sunduğu Su Gibi adlı izdivaç programı ile dikkat çeken Songül Karlı, TV8'in yeni programının sunucusu olmuş ve Evlilik Yolunda isimli program yayın hayatına başlamıştı.

Pazartesi günü 12.45 civarında başlayan ve genelde reklamlar dahil 2.5 saat süren programın ilk hafta reytingleri tam anlamıyla ''rezalet'' geldi. Öğlen kuşağında yayınlanmasına ve tam kadın kuşağı kısmında yer almasına rağmen program ilk 100'lük reyting sistemine girmeyi başaramadı.

İlk 100'e girememek demek neredeyse hiç izlenmiyor demek. Yani bir Allahın kulu programı oturup izlememiş, merak dahi etmemiş. Bu durum yüzünden programın çok yakın bir zamanda yayından kaldırıldığını okursanız şaşırmayın.

Songül Karlı'nın programın bir kısmında ''Gördüğünüz gibi kavgasız gürültüsüz birleştiriyoruz.'' şeklinde bir laf ettiğine denk geldim. Yani bir anlamda Seda Sayan başta olmak üzere, diğer izdivaç programlarına gönderme yapıyordu kendince.

Amaaaa...

Evdeki hesap çarşıya uymadı ve sonuç ortada. Demek ki, bizim izleyici Songül Karlı'nın deyimiyle ''kavgasız gürültüsüz izdivaçı'' izlemiyor hatta zaplarken bile denk gelmiyor.

Acun Ilıcalı'nın kendi yapımı olan programları dışında neredeyse hiç bir programı tutturamadığını söylemişken, bu listeye bu programı da eklemiş oluyoruz böylece.

Bu gidişle TV8, sabah akşam Survivor'u ya da Yetenek Sizsiniz'i yayınlar.

Bak demedi demeyin...

Anıl Koldaş

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..