Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ekim '17

 
Kategori
TV Programları
 

Acun'un Son Bombası: Boxun Yıldızları

Acun'un Son Bombası: Boxun Yıldızları
 

Asena, Çılgın Sedat, Doğuş gibi popüler isimlerden oluşan bir kadro ile Tv8'de yeni bir yarışma programı başlıyor: Boxun Yıldızları
 
Ünlülerden iyi ekmek çıkardığını fark eden Acun Ilıcalı, bu akşam ekran ömrüne başlayacak olan Boxun Yıldızları ile bu sefer de ünlüleri ringlerde kapıştırmaya hazırlanıyor.
 
Ülkemizde özellikle erkeklerin sevdiği spor dalllarından biri olan box, kadınlarımızın da dövüş sporlarına merak salmaya başlamasıyla her kesim tarafından ilgi görmeye başladı.
 
Bununla birlikte; hal-i hazırda, horoz dövüştürerek eğlenen, misafirliklerde ev sahibinin oğlu ile kendi oğlunu güreştiren yüce milletimiz için tam bir seyirlik doğrusu; ünlü dövüşü.
 
Yani anlayacağımız Acun Ilıcalı yine yaptı yapacağını. Kendisine biçilen "Televizyonun Dahi Çocuğu" unvanını fazlasıyla hak ediyor. Derdi "nasihat" değil, sosyal sorumluluk içeren yapımlar yapmıyor (ki televizyonun böyle bir işlevi olmalı mı tartışılır), ancak toplumun nabzını çok iyi tutarak, insanların ilgi duyacağı, merak edeceği, takip edeceği yapımlara imza atıyor. Tutmadı mı, kaldırıyor. Tuttu mu, ara sıra içeriğinde güncellemelere, yeniliklere gidiyor. Bu da Acun'un yapımlarını hep yeni, hep dinamik tutuyor.
 
İşte bu dinamik yapımlardan biri olmaya aday olan Boxun Yıldızları'nda da, bol ünlü, yarış ve hırs olacağından muhtemelen spordan başka her şey konuşulacaktır ve reality show'ların makus kaderi olan "gözünün üstünde kaş var" tartışmalarından bu program da nasibini alacaktır. 
 
Ancak hiç olmazsa, kadına şiddette madalyayı hiç kimselere bırakmadığımız güzide ülkemizde, her an her yerden gelebilecek olası taciz ve saldırı ihtimaline karşın, kadınlarımızın dövüş ve savunma sporlarına olan ilgisini artırması açısından bende az da olsa umut ışığı yanmış durumda.
 
Bekleyelim, görelim.
 
Toplam blog
: 10
: 739
Kayıt tarihi
: 30.09.17
 
 

Edebiyatsever, sanatsever, mizahı da sever, hatta bazen politika bile sever bir mühendis. ..