Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Ocak '08

 
Kategori
Basın Yayın / Medya
 

Ademler ve Havvalar

Ademler ve Havvalar
 

Raşit Yıldırım, Şebnem Yiğit


- Kadın, erkek neden didişir? Nasıl barışır?

- İyi bir anne veya babamısınız?

- Aile içi ilişkiler nasıl olmalıdır?

- Keyifli bir oyun mu? Yoksa acıklı bir gerçek mi?

Yukarıdaki tanıtım, hafta için her gün 14.45 de TRT 1 de yayınlanan “Ademler ve Havvalar” adlı programa ait.

Milliyet Blogda 1. yılımı doldurduğum bugün, Basın ve Medya konusunda bir yazı yazmak istedim. Bugüne kadar bu sayfalarda başta magazin programları olmak üzere birçok televizyon programını gerek bloglarımızla gerekse yorumlarımızla eleştirdik. Programlardaki mağdur ve mağdureleri izledik. Onların gözyaşlarına ve duygu sömürülerine tanık olduk. Sunuculuk yapmaya çalışan sanatçıları üzüntüyle takip ettik. Bir kere de iyi bir programın hakkını verelim diye düşündüm.

Bu program asli görevi sunuculuk olan Şebnem Yiğit ve Raşit Yıldırım tarafından sunuluyor. Psikolog Dç. Dr. Haluk Özbay ise programa rehberlik ediyor. Programın konusuna göre gerektiğinde bir uzman kişi daha programda otorite olarak yer alabiliyor. 70 dakikalık program içersinde halkın görüşlerinin alındığı bir röportaj bölümü de var. İzleyiciler ise, çeşitli kesimlerden gelen seviyeli kişilerden oluşuyor.

Bu hafta ele alınacak konular ise şöyle:

16.01.08 Çarşamba: Evlilik bağımlılık mıdır, bağlılık mı? Karı kocalar her şeyi birlikte mi yapmalı? Eşlerine bağımlı yaşayanlar…

17.01.08 Perşembe: Özür diledim ya… Kavga ya da yanlış anlaşılmaların sonrasında nasıl davranılmalı? Nasıl tutum takılmalı?

18.01.08 Cuma: Evlenince çok şey değişti. İnsanlar evlenince gerçekten değişir mi? Değişmek ne demek?

Program saati birçok kişi için pek uygun olmamasına rağmen, fırsat bulunduğunda izlenmesi gereken bu programın bilhassa evli çiftler için yararlı olacağını sanıyorum.

 
Toplam blog
: 974
: 3444
Kayıt tarihi
: 16.01.07
 
 

2017 Basın özgürlük endeksine göre 180 ülkeden 155. sırada olan ülkemizde yemek tarifleri  ve tel..