Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Eylül '20

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Adımız neler ifade ediyor?3

Kadim bilgiler ruhların isimlerini seçerek geldiklerini ve bu isimlerin bu hayatta yaşayacaklarının yapacaklarının bilgisini taşıdığını söyler. Nümeroloji ilmi de bu isimlerin, bu titreşimlerin formüllerini açıklar. İşte bu bilgilerden yola çıkarak nümeroloji okyanusunda bir damla olsa da biraz isminizin harflerinin size verdiklerini açıklamaya çalışan yazımın üçüncü kısmı.  

H bir merdiven ya da köprüdür, çünkü bir bilinç safhasından diğerine geçişi sağlar, maddi olandan manevi olana doğru adım atmaktır. Her zaman gelişmek isteyen bir yanı vardır ancak kararsızlığı, gücünü toplamasına engel olur.

Q’ nun olağan dışı güçleri vardır ve bu bazen tehlikeli olabilir. Her iki dünyada da işlevi olduğundan bazen tehlikeli sulara da geçebilir. Nadiren rastlansa da taşıması zor bir harftir. Beynin pineal merkeziyle doğrudan ilişkilidir. İlginç kişiliklere ve belirsiz alışkanlıklara neden olur.

Z esin yeteneği ve insan duygularını anlaması ile gökyüzünü ve dünyayı birleştirebilecek güce sahiptir. Kendi yayılımcı tarzı nedeniyle biraz sıkıntı çeker ancak yüreğinden ruhuna sağlam bir birliktelik vardır ve bu sayed de duygusal krizlerin üstesinden gellmeyi başarır.

I, İ, R, duygusal olarak esin sahibidir. I-İ ruhun penceresinde yanan ışıklardır, ateş gibi hatta şimşek gibidirler. Yolunu kaybetmiş herkese evlerini bulmada yardımcı olur yol gösterirler ışıklarıyla. Ancak parlaklıkları bazen bir ışıktan ziyade ellerindeki bıçağın parlayan yüzeyi de olabilir. Kimi zaman ihtirasları kalplerini yönetir. Çok güzel enerji ve çok kuvvetli bir enerjiye sahiptir. R nispeten daha yumuşak ve daha güzeldir. Bütün harfler içinde kendine en az düşkün ve anlayışı çok olandır. Bazen tüm insani özellikleri ondan beklenmeyecek bir sertlikle gölgelenebilir. Titreşimi o kadar yüksektir ki taşıyanın bedensel olarak da bu harfin titreşimine ulaşması zor olabilir.

Sadece harflerle tam bir nümeroloji yorumu yapmak elbette mümkün değildir. 1800 lü yıllardan beri artık bilim olarak kabul edilmeye başlayan nümeroloji, sonsuz bir bilgi alanında şahane bir yolculuk sunuyor insana.

Adınızın güzel enerjisiyle kalın.

 
Toplam blog
: 8
: 111
Kayıt tarihi
: 15.10.19
 
 

Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-Televizyon Sinema eğitiminden sonra TRT Kurumu Ankara Te..