Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ocak '10

 
Kategori
Siyaset
 

Afaroz

Afaroz
 

Alkadraz_Kuşçusu


Halk düşmanı katillerin ki özgür basına kurşun sıkan bir katilin yine basın tarafından mega star ayrıcalığına tabi tutulması ki üstelik bu işi rant için, para için, reklam pastasındaki pay oranı için yapması gerçekten çok acı bir durum.

Adamı cezalandırmıyoruz aksine ödüllendiriyoruz ve bu davranışımızla geleceğimiz olan genç kuşaklara işte büyük adam olmanın yolu, işte adınızın her şeyin önüne geçmesinin yolu, işte popülizm, işte adam gibi adam, işte erdem, işte örnek insan, işte işte işte.. diyoruz.

Adam ne giyse, ne yese, ne dese, ne maymunluk yapsa olay hani öyle bir noktaya doğru gidiyoruz ki kahraman ulusal basın tarafından Ağca bu gün neden sarı renkli sı..tı diye kedere, eleme gark edileceğiz.

Kendisine saygısı olmayan hiçbir (kurum, kuruluş ya da tüzel kişi) nin topluma, insana ve insanlığa saygısı yoktur olması da beklenemez.

Vatikan ve kiliselerin kendi iç işleyişi içinde dine karşı suç işleyenler için toplumsal bir yaptırım vardır, nedir bu? “AFOROZ” yani dışlamak, yok saymak, varlığını inkar etmek, o hiç olmamış yaşamamış ve yaşamıyor saymak, o kişiyi diri diri gömmek o kişi ile sosyal ve ticari tüm ilişkileri kesmek, onunla ya da onun hakkında konuşmamak, selam vermemek, adını anmamak, iş birliği yapmamak vs vs vs, Vatikan’a ve kiliseye bağlı hiçbir inançlı bu cezadan korkmuyorum, bu ceza beni bağlamıyor diyemiyor bu yaptırımdan köşe bucak kaçıyor kendisini ölü olarak kabul ediyor.

Şimdi bu iki durum arasındaki çelişkiye bir bakalım Ağca’ya bu şekilde davranan toplum, suçu meşrulaştırarak ey “Türk gençliği muhtaç olduğun kudret Ağca’nın yolunda mevcuttur” “Ben Türk gencinin KATİL, YALANCI ve AHLAKSIZ olanını severim” “NE MUTLU KATİLİM DİYENE” durumuna getirmiyor mu?

Türkiye’nin yeni fenomeni, yeni starı, yeni kahramanı bellidir artık ve bu kişi bu ünvanlarını kahraman yurtsever Türk basınından almıştır ee bu kişi belli yerlerden de icazetini almıştı zaten değil mi şimdi geriye ne kaldı acaba?

Alkadraz_Kusçusu

19 Ocak 2010 İst

www.turksiirmektebi.com

 
Toplam blog
: 12
: 323
Kayıt tarihi
: 27.02.09
 
 

10 Mart 1962 İstanbul / Kadıköy - Kızıltoprak doğumlu biri kız 3 çocuk babası yaşadığı dünyadan önce..