Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Temmuz '16

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Ah şu Trafik cezaları

Ah şu Trafik cezaları
 

Trafik Cezaları


Bazen zamansız gelir tam işlerini yoluna koyduk deriz ekonomikanlamda bir anlık dalgınlıkla Trafik Polislerine yaklanırız radara yakalanırız bazen hakılı olduğumuzu düşünüp cezayı ödemeyiz borrç biriktikçe birikir işte bu borçlarda yapılandırmaya dahilinde. Maliye Bakanı Naci Ağbal, vergi ve prim yapılandırması kapsamına trafik para cezalarının da dahil edileceği müjdesini verdi. Bakan Ağbal, özel bir televizyon kanalında gündeme dair açıklamalarda bulundu.Vergi ve prim borçları ile ilgili yeniden yapılandırma düzenlemesinin gözden geçirileceğini kaydeden Ağbal, "Bu kapsamda yaklaşık 4 milyon 250 bin vatandaşımızın trafik cezası borcu varmış. Yaklaşık 6 milyar lira civarında alacak var," bilgisini paylaştı.

Ödenmemiş vergi, prim ve gümrük vergisi borçlarına yeniden yapılandırma imkanı getirildiğini hatırlatan Ağbal, düzenlemenin Cuma günü TBMM Genel Kurulu'nun gündemine gelmesinin planlandığını ifade etti. Ağbal, planladıkları teklif içerisinde trafik para cezalarının yer almadığına dikkati çekerek, trafik para cezalarını da düzenleme kapsamına alacaklarını söyledi.

Konu hakkında gün içerisinde yapılan değerlendirmede olumlu bir görüş oluştuğunu anlatan Ağbal, sözlerini şöyle tamamladı:

"İstiyoruz ki vatandaşlarımızın vergi dairelerine olan trafik para cezalarını da yeniden yapılandırmaya dahil edelim. Bu kapsamda yaklaşık 4 milyon 250 bin vatandaşımızın trafik para cezası borcu varmış. Yaklaşık 6 milyar liralık alacak. İnşallah bunları da yapılandıracağız."

 
Toplam blog
: 471
: 1765
Kayıt tarihi
: 17.02.14
 
 

34 yaşında, 1 kız, 1 erkek olmak üzere 2 çocuk annesiyim. Ev hanımı olduğumdan yemekler ile aram ..