Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Şubat '14

 
Kategori
Haber
 

Ak Kadınlardan kadın hakları semineri

Ak Kadınlardan kadın hakları semineri
 

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanlığı kadın hakları ile ilgili bir seminer düzenledi. AK Parti Silivri İlçe Kadın Kollarının Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) ile ortaklaşa düzenle


AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanlığı kadın hakları ile ilgili bir seminer düzenledi. AK Parti Silivri İlçe Kadın Kollarının Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) ile ortaklaşa düzenlediği seminerde kadınların karşılaşabilecekleri tüm ayrımcılık ve mağduriyet durumlarında hukuki haklarının neler olduğu konusunda bilgilendirme yapıldı.

KADEM kurucusu R. Melek Çakıroğlu’nun da katıldığı seminer AK Parti Silivri İlçe SKM Başkanı Filiz Güler’in açılış konuşmasıyla başladı. Daha sonra programa konuşmacı olarak katılan KADEM Üyesi Av. Betül Yanılmaz kadının evlenip boşanmasına yönelik hükümleri, kadına yönelik şiddete ilişkin hükümler, ev kadının sosyal güvenliğine ilişkin düzenlemeler, iş hukukunda kadına ilişkin düzenlemeler, kadın ve sosyal hayat, kadın ve demokrasi, kadın ve siyaset konu başlıkları altında konuşmasını gerçekleştirdi. Yaklaşık üçyüz kadının katılım gösterdiği seminer daha sonra soru cevap şeklinde devam ederekAK Parti Silivri İlçe Kadın Kolları Başkan yardımcısı Ömür Aslan’nınR.Melek Çakıroğlu’na çiçek vermesiyle son buldu. 

 
Toplam blog
: 40
: 169
Kayıt tarihi
: 18.01.14
 
 

Silivri Haber Ajansı yöneticisi, haberci ..