Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Sabiha Rana Melekler Yüreğinizden Öpsün

http://blog.milliyet.com.tr/sabiharana

24 Aralık '09

 
Kategori
Siyaset
 

Akgün; CHP Kongrelere tek liste ile gitmeli…

Akgün; CHP Kongrelere tek liste ile gitmeli…
 

Akgün; Ekonomik kriz milletin kimyasını bozdu…

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ekonomik sıkıntıların Türk halkının kimyasını bozduğunu söyledi.

CHP’li Milletvekili, İl Yönetimi, ilçe başkanları ve meclis üyeleri Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin’in ev sahipliğini yaptığı yemekte bir araya gelerek İstanbul genelinde gerçekleştirilecek kongrelerde birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Ekonomik krizin Türk halkının kimyasını değiştirdiğini dile getiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, halkın alım gücünün düştüğünü belirtti. Başkan Akgün; “ Halk gündelik harcamalarında zaruri olanların dışında hiçbir şey alamıyor. Çarşı pazar dolaşıp alış veriş yapanların eve dönüşlerinde bakın çantaları eskisi gibi dolup taşmıyor. Teğet geçtiği söylenen ekonomik kriz de işsizlik oranları her geçen gün katlanırken, halkımızın da kimyası her geçen gün biraz daha bozuluyor” dedi.

Gün birlik ve beraberlik günüdür.

Türkiye’nin 2010 yılında seçim sathı mahaline gireceğini ifade eden Başkan Akgün; “ Gün darılma gücenme, koltuk kavgasına düşme günü değildir. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Gönlümden iki şey geçiyor birincisi tüm kongrelerimize birden fazla liste ile değil, tek aday belirleyerek tek kişinin arkasında saf tutarak gitmenin yanı sıra Atatürk’ün kurduğu CHP’de bari ilçe başkanlarımızın yarısını bayanlardan seçelim.”şeklinde konuştu.

Yemekte konuşan İlçe Başkanı Erol Şahin de Çeşitli entirikalara rağmen 9 ay önce çok zor bir seçimden nasıl zaferle çıktıklarını anlattı.

CHP’ye olan itibar yükseliyor.

Ülkede yaşanan ekonomik kriz ve işsizliğin bu kadar had safhada olmasının iktidara olan güveni azalttığını, CHP’ye olan itibarı da yükselttiğini belirten CHP Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Ali Özpolat da yaptığı konuşmada şunları söyledi; “ Yerel seçimlerde bu bölgede Hasan Akgün büyük bir gayret gösterdi. Belediye başkanı bir kez olunur ama 4 kez olması hüner ister. İlçe teşkilatı olarak başkanımızın arkasında var gücümüz ile durmamız gerekir. Kongrelere gidiyoruz, bence de bayan arkadaşlarımızı önemli görevlere getirmemiz gerekir. Türkiye’nin ve partimizin geleceği için ilçe teşkilatlarımızın tek listeler halinde kongrelere gitmesi lazım.” dedi.

Katılım yoğundu.

Yemeğe İstanbul dışında olmasından dolayı katılamayan İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin’in dışında şu isimler katıldı; İstanbul 3. Bölge Milletvekillerinden Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Ali Özpolat, Mustafa Şükrü Elekdağ, Çetin Soysal, Birgen Keleş, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Ataşehir Başkan Yardımcısı İlhami Yılmaz, İl Başkan Yardımcısı Koray Yücel ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, İlçe Başkanları, Belediye meclis üyeleri ve ilçe teşkilatları katıldı.

Kaynak bilgi ve fotoğraflar için, Büyükçekmece Belediyesi Başkanlığı'na teşekkür ederim.

''Melekler yüreğinizden öpsün''

Sabiha Rana

 
Toplam blog
: 1989
: 4996
Kayıt tarihi
: 26.10.06
 
 

Gazeteci - Yazar (NLP Uzmanı - İlişki ve Yaşam Koçu) Yaşarken dünyayı dolaşmayı, topraktan güneşe..