Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Ağustos '18

 
Kategori
Futbol
 

Akhisarspor Su Gibi Aktı

Akhisarspor Su Gibi Aktı
 

Ziraat Türkiye Kupası’ndan Sonra TFF Süper Kupa da Akhisarspor’un


    Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’yi 3-2 mağlup edip tarihinde bir ilke imza atarak Ziraat Türkiye Kupası’nı  kaldıran Akhisarspor, yeni bir başarıya imza attı. 

     Mayıs ayında kazandığı zaferin ardından bu akşam 12.si düzenlenen  TFF Süper Kupa için Galatasaray ile karşılaşan kulüp maçı penaltılarla alarak Galatasaray’ı mağlup etti ve Süper Kupa’ nın sahibi oldu.

     Konya da gerçekleşen karşılaşmanın normal süresi ve uzatma bölümü 1-1 biterken, rakibini penaltılarda 5-4 lük skorla mağlup eden Akhisarspor futbolcuları ve taraftarı ikinci büyük takımı yenmenin sevincini yaşadı. Müzesine yine tarihi bir başarıyla kupasını gönderen takımın teknik direktöründen, oyuncularına, taraftarından, malzeme sorumlusuna kadar kulübe  tüm gönül verenler  alkışı hak etti.

          Galatasaray Kulübü de sevdiklerimden, saydıklarımdan, başarılarını takdir ettiklerimdendir. Onların da emeğine sağlık olsun. Bugüne kadar çok önemli başarılara imza attılar. Ayrıca 400. Maçına çıkan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in ve tüm takımın Akhisarspor kupayı alırken centilmence tebrik edip gönülden alkışlaması takdire şayandı. 

          Koyu bir Yeşil İnci olarak Akhisarspor’un başarısını gönülden kutluyorum. Yazımı tamamlarken şuraya en sevdiğim pankartımın sözlerini de eklemeden edemeyeceğim.

          “İstanbul takımı tutmak ekranların en parlak yıldızına, Anadolu takımı tutmak ise mahallenin en güzel kızına aşık olmak gibidir. Birinde para konuşur, birinde yürek...”  Neden yazdım? Bir Anadolu Takımı taraftarı olarak, bir Anadolu takımının sevincini paylaşmak için.

Bir sonraki buluşmamıza dek sağlıcakla kalın 

 

SİBEL YILMAZ

           

          

 
Toplam blog
: 145
: 716
Kayıt tarihi
: 22.02.18
 
 

1978 Bursa doğumlu. Kelimelerin Dansı ve Kırmızı Vosvos kitaplarının yazanı. Eşi ve kızları olmaz..