Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Şubat '13

 
Kategori
Güncel
 

AKP İzmir'den 46 alıp 1 veriyor!

AKP İzmir'den 46 alıp 1 veriyor!
 

İnsanlar adaletsizlikleri görüp isyan ettiklerinde hemen AKP yandaşları tarafından etiketleri takılıyor. “Paranoyak”. Bu isyanlar dinmezse etiketlerde yazanlar ağırlaşarak değişiyor. Bu etiketlerde yazanlar terör örgütü üyeliğine kadar gidiyor. Bu gün her şey olabilecek ama asla terörle işi olmayacakların bile terör örgütü üyesi olarak yargılandıklarını ibretle görüyoruz.

Başlıkta da gördüğünüz gibi AKP gerek yerel, gerekse genel seçimler de alamadığı İzmir’e adeta düşman kesilmiş. Vergi olarak İzmir’den yıllık yaklaşık 32 milyar TL toplanıyor, yapılan kamu yatırımı 704 milyon. Bu tablo İzmir'e bakışın somut göstergesidir. Görülen o ki kendilerine oy vermeyen İzmir’den topladıkları vergiyi kendilerine oy veren yerlere harcıyorlar.

AKP hükümeti Ankara’ya 3,5 milyarlık yatırım yapıyor. İnsanın aklına hemen şu soru geliyor. Madem size oy vermiyor diye yatırım yapmıyorsunuz, neden vergileri topluyorsunuz? Tabii bu soruya yandaşlar mal bulmuş gibi atlayıp birçok fantezi cevaplar verebilirler. Ancak hiç biri bu acı gerçeği değiştiremez.

Şimdilerde duyuyoruz ki AKP Suriye’den getirdiği terörist yakınlarını vatandaş yapıp İzmir’e yerleştirip böylece İzmir’deki oyunu yükseltecekmiş. Yatırım yerine devşirme oy. Sanırım İzmir halkı seçilmede bunlara gererken cevabı her zaman olduğu gibi verecektir.

İzmir 2013-02-19

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..