Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Nisan '13

 
Kategori
Siyaset
 

AKP kime hizmet ediyor?

AKP Hükümeti Türk Milletinin istek ve arzularına uygun davranmak yerine, dış güçlerin hazırladığı senaryoları uygulamak için çalışmaktadır.

Dış güçlerin hazırladığı senaryo olmasaydı:

- Bütün Bakanlıklarda yabancı danışmanlar çalışabilir miydi?

- İstihbarat paylaşımı adı altında devletin bütün gizli sırları yabancılara verilebilir miydi? Bu kadar yabancı istihbarat elemanı Türkiye’nin her yerinde cirit atabilir miydi?

- Türk Emniyeti, terörle mücadele konusunda ABD Büyükelçiliğine brifing verebilir miydi?

- Amerikalıların araçları ile gelip silahları gömdüğü yerden silahlar çıkarılıp, silahlı terör örgütü iddiasıyla insanlar tutuklanabilir miydi?

- Sahte CD’ler ve dokümanlarla; asker – sivil dış güçlerin menfaatine uygun olmayan değerli insanlar tutuklanabilir miydi?

- Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Yaşar BÜYÜKANIT’ın Dolmabahçe Sarayında tehdit edilmesi ile askerlere operasyonların başlatılması sağlanabilir miydi?

- Bülent ARINÇ’a suikast iddiasıyla Askeri kozmik gizli odaya girilerek gizli belgeler incelenebilir miydi?

- Özelleştirme adı altında kritik devlet kuruluşları yabancılara satılarak kapitülasyon tipi sömürü düzeninin kurulmasına yardımcı olunabilir miydi?

- ABD’nin Irak’ı işgali sırasında, TBMM’nin kararına rağmen, ABD askerleri ve savaş malzemelerinin Türkiye üzerinden sevkine müsaade edilebilir miydi?

- ABD’li askerler, Türk askerlerinin başına çuval geçirdiğinde “ABD’ye müzik notası mı vereceğiz?” denebilir miydi?

- Sayın Başbakan BOP Eş - başkanı olabilir miydi? Ve Müslüman ülkelerin iç karışıklığa düşmesine sebep olan, Arap Baharı denen süreç yaşanabilir miydi?

- Hristiyan dünyası Libya’ya saldırırken, “Biz Müslüman bir ülkeye müdahale etmeyiz.” Diye açıklama yaptıktan sonra, Libya’ya savaş gemileri gönderilebilir miydi?

- “Kardeşim Esad” diye hitap edilen Suriye devlet başkanı, düşman ilan edilebilir miydi?

- “Bizim Patriyotlara ihtiyacımız yok” diye açıklama yaptıktan sonra, Patriyot istediğimiz NATO’ya bildirilebilir miydi?

- Anayasaya rağmen; ülkeyi bölünmeye götüreceğini bilerek, Kürt açılımı ve diğer açılımlar yapılabilir miydi?

- PKK’lı teröristler, Habur’da ayaklarına gönderilen seyyar mahkemelerde yargılanıp aklanabilir miydi?

- “PKK lideri bölücü başı ile görüşen şerefsizdir” diye açıklama yaptıktan sonra, anlaşmak için bir araya gelebilir miydi?

- Benzer daha birçok olay, dış güçlerin hazırladığı senaryolar olmasaydı gerçekleşebilir miydi?

Ey Türk Milleti! Senin bu iktidarın gözünde hiçbir değerin yok. Memnun edilmek istenen dış güçlerdir. AKP Onlardan icazet alarak iktidara gelmiş olduğu için onlara diyet borcu vardır. Bu diyet borçları da ödemekle bitecek gibi görülmüyor.

Yani AKP’yi Türk Milleti değil dış güçler iktidara getirmiştir ve iktidarda kalmasını da sağlayacak olan onlardır. AKP Hükümetinin anlayışına göre amaç; Türk Milletine hizmet değil dış güçlerin arzu ve isteklerine uygun hareket etmek birinci önceliktir.

İnşallah bir gün dış güçlere diyet borcu olmayan ve Atatürk ilkelerine uygun olarak Türk Milletine hizmet edecek yöneticiler iktidara gelir de Türkiye huzur ve refaha erişir. 

 
Toplam blog
: 66
: 317
Kayıt tarihi
: 23.04.12
 
 

İTÜ Makina Fakültesi 1974 mezunuyum. Ankara İTİA İşletme Yönetiminde master yaptım. Mühendislik v..