Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Ağustos '12

 
Kategori
Futbol
 

Alex Fenerbahçe ile ipleri kopardı...

Alex Fenerbahçe ile ipleri kopardı...
 

 

Fenerbahçe’de Alex-Aykut Kocaman savaşı(!) Alex-Fenerbahçe savaşına dönüşmek üzere!

Fenerbahçe-Gaziantepspor maçından önce gelişen olaylar, maçın 3-0 Fenerbahçe lehine sonuçlanmasına rağmen maçın önüne geçti.

Alex, başkan tarafından üzerinin çizilmesine dayanamadı ve ayrılık sineleri verdi.

Fenerbahçe’de yaşanan gerilime Gaziantepspor maçından sonra, gece saat 01.30’da Alex yeni boyut getirdi. Alex bu defa twitter’dan değil Blackberry Messenger’dan başkan Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman’a cevap vererek, Fenerbahçe’den ayrılmak istediğini açık açık belli etti.

Alex, tarihin önemli simalarından Martin Luther King’in sözlerinden alıntı yaparak, “Bazen savaş çıkarmak için düşmana gerek yok, düşüncelerinizi söylemeniz yeterli” diye konuşarak, kendi fikirlerinin savaş nedeni olduğunu iddia etti.

Alex, basına yansıdığı kadarıyla, yönetimden 2010-11 sezonundaki şampiyonluk primi ile bu sezon Temmuz’dan itibaren ödenmesi gereken transfer taksitlerini isteyip bir anlamda ayrılık sinyallerini vermiş.

Alex, Aykut Kocaman ile yaşadığı sıkıntı nedeniyle transfer peşinatını isteyince Fenerbahçe’de gerginlik hat safhaya çıkmış. Alex, hiçbir zaman transfer peşinatı, transfer taksitleri ve sözleşmeye dayalı şampiyonluk primleriyle ilgili hiç bir sıkıntı yaratmamıştı. 3 Temmuz sürecinde de kulübe zaman zaman mali yönden baş ağrısı yaratmamaya çalıştı ancak Aykut Kocaman ile didişmeye başladığı günden itibaren sürekli yönetime haber gönderip 2010-11 sezonundaki sözleşmesine dayalı şampiyonluk primini istemiş.

Bu gelişmeler üzerine Cuma günü yapılan yönetim toplantısında Alex’in negatif yönleri masaya yatırılmış ve karar verilmiş. Artık Alex konusunda tüm kararlar Aykut Kocaman’a bırakılmış. Yapacağı her açıklamaya da ceza kitapçığındaki göre ceza verilecekmiş.

Bu konuda Aykut Kocaman’ın ilk kararını Gaziantepspor maçından önce gördük. Alex ne kadar pes etmeyip, çeşitli vesilelerle sesini duyurmaya çalışsa da, Fenerbahçe ile mücadeleye gücü yeter mi?

Gelişen olaylara bakıldığında; Alex’in son dönemde takıma yaşattığı olaylarla bakılacak olursak, takım içinden birçok oyuncunun Alex’i istemediği, Alexsiz çok daha rahat oynadıklarından tutun da kendi alacaklarını takip etmekten diğer oyuncuların haklarını savunmamasına, antrenman bittikten sonra duşunu alıp çekip gitmesine kadar birçok konuda sıkıntılar yaşandığı basına fısıldanıyor.

Alex, eğer sezon sonuna kadar takımda kalmak istiyorsa, kendisini Fenerbahçe’den üstün görmeyecek. Takımın şartlarına uyacak. Kendi hakkı kadar, takım arkadaşlarının haklarını da arayacak.

Alex’in yakın çevresine şöyle dediği de basına yansıyor. “Son 2.5 sezondur transferin mantığı yok. Artık değişim şart. Belki hoca, belki yönetimde de değişime gidilmesi lazım. Gerekirse Fenerbahçe taraftarı mutlu olacaksa bizler de gitmeliyiz. Her gün geri gidiyoruz. Daha da kötü olur” diyerek dert yandığı gözleniyor...

Netice itibarı ile Alex Fenerbahçe’de koptu gidiyor.

Tıpkı bir zamanlar Revivo’nun yaptığı gibi…

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..