Alex'siz Fenerbahçe daha güzel! Fenerbahçe 3 Beşiktaş 0 / Futbol / Milliyet Blog
Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Ekim '12

 
Kategori
Futbol
 

Alex'siz Fenerbahçe daha güzel! Fenerbahçe 3 Beşiktaş 0

Alex'siz Fenerbahçe daha güzel! Fenerbahçe 3 Beşiktaş 0
 

Bu gün oynanan Fenerbahçe- Beşiktaş maçından saatler önce Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumunda, ilginç olaylar olmaya başladı.

Bastırılan el broşürleri ile Fenerbahçeli bayan taraftarların maça girmemeleri istenirken, Fenerbahçeli bile olmayanların bastırdığı Alex maskeleri ellerde dolaşmaya başladı.

Ve Fenerbahçe kulübü bu olaylar karşısında resmi internet sitesinden bir açıklama yapmak zorunda kaldı.

Önce o açıklamaya bir bakalım ve sonra maça değinelim.

İşte Fenerbahçe yönetiminin yaptığı açıklama:

"Bugün stadımızda oynanacak Beşiktaş derbisi sırasında, 'protesto' adı altında, camiamızı karıştırmaya yönelik bazı olayların planlandığı açıkça görülmektedir.

Fenerbahçeli dahi olmayanlar, ’maddi ve manevi’ her tür desteğini ortaya koymak pahasına giriştiği bu çabaları boşa çıkarmak adına, siz değerli Fenerbahçelileri bu provokasyonlar karşısında uyarıyor; tüm desteğimizi Beşiktaş karşısında sahaya çıkacak oyuncularımıza vermenizi önemle rica ediyoruz."

Gelelim maça:

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan derbide Beşiktaş'ı 3-0 mağlup etti. 

Fenerbahçe'nin cezası nedeniyle sadece kadın ve çocukların tribünlerden izlediği maçta sarı lacivertlilerin ilk golü 13. dakikada Gökhan’ın ortası, Caner’in kafa ile indirmesi, Sow'un muhteşem röveşatası ile geldi. 39. dakikada sağ kanattan atağa çıkan Gökhan Gönül, Kuyt ile yaptığı top alışverişi sonrası ceza sahasına girip düzgün bir vuruşla farkı ikiye çıkaran isim oldu. Maçın 57. dakikasında Veli Kavlak ikinci sarı karttan kırmızı kartı gördü ve Beşiktaş'ı 10 kişi bıraktı. Veli'nin atıldığı pozisyonda kullanılan serbest vuruşta oluşan karambolde Gökhan Gönül bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin ikinci takımının üçüncü golüne imza attı.

Bu arada maç oynanırken Beşiktaşlı futbolcular dokunulmazlıkları varmış gibi hareket edip, Fenerbahçeli futbolcuları yaralamaya yönelik fauller yaptılar. Bunlardan birisi İbrahim Toraman’dı. Diğeri Ersan Gülüm ve Veli Kavlak’ta. Veli Kavlak her biri kırmızı kartlık olan hareketlerinden iki adet sarı görerek oyun dışı kaldı. Ersan Gülüm ise yaptığı iki faulde kart bile görmedi. Oysa her hareketin karşılığı direkt kırmızı kart olmalıydı.

Ya İbrahim Toraman’ın, yaptığı fauller ve hakeme yaptığı küfürler? Engin Baytar’a o kadar ceza verenler, İbrahim Toraman’ın hakem Özgür Yankaya’ya yaptığı hareket ve hakaretlerden sonra ne ceza verecek bekleyip göreceğiz.

Fenerbahçe Alex’siz daha güzel oynuyor. Mücadele ediyor, koşuyor ve herkes görevini yapıyor. Kimse Alex’e güvenmediği için görevini yaparak, paslaşıp golleri atıyorlar.

Alex’siz oynan iki maçta atılan gol sayısı 7, yenen gol sayısı ise sadece iki!

Gelelim Fenerbahçe’yi motive edenlere: Birincisi Alex sever Fenerliler takımı olağanüstü (!) motive ediyor. İkincisi, maçtan önce açıklama yapan ve maçı farklı kazanacaklarını söyleyen Beşiktaşlı yönetici! (Beşiktaş ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi)Üçüncü motive kaynağı ise Fenerli futbolcuları yok sayan futbol yorumcuları ve televizyon kanalları.

Maç bitmiş… Fenerbahçe maçı 3-0 almış, hala Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman ve Alex konuşuluyor. Maça, oynanan oyuna, alınan sonuca kimse bakmıyor.

İşte Fenerbahçe’nin farkı burada ortaya çıkıyor. Gerçek Fenerbahçeliler oynanan oyundan ve atılan gollerden büyük zevk alıyorlar.

Bu şekilde oynanırsa, Fenerbahçe’nin önü aydınlık!

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..