Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Mart '18

 
Kategori
Spor
 

Ali Koç Başkan Olacak Güneş Doğacak

Ali Koç Başkan Olacak Güneş Doğacak
 

FENERBAHÇE BİZİMDİR BİZİM KALACAK...


Şimdilerde muhalif olarak gözüken yazarlar dahi Aziz Yıldırım’ın artık görevi bırakması gerektiğini söyledikleri zamanın 2010 yılı olduğundan bahsediyorlar. Ancak bu köşenin yazarı bendeniz gelişinden beri karşı olmama rağmen bunu resmi olarak ispatlayamayacağım için bu sütunlarda yazılmış diğer yazıların tarihlerine bakabilirsiniz. Böylece gerçeklere kaç sene öncesinden haber verdiğimi ve gelinen noktanın tarafımca hiçbir şaşkınlık içermediğini göreceksiniz. Ayrıca bugüne kadar yapılan hatalar hep süregelen hatalardı bu sebeple Aziz Yıldırım’ın futbol zihniyeti ile Fenerbahçe’nin futbol zihniyetinin birbirinden farklı olduğunu hep bu köşede belirttim.

Taraftarın Fenerbahçe’si bir hücum resitalidir, Aziz Yıldırım’ın Fenerbahçe’si ise bir savunma resitalidir ki çok şükür savundukça gol yiyen bir takımla karşı karşıyayız. Futbolun ana teması rakibi kalene getirmemendir. Bunun en iyi yolu da oyunu rakibin sahasında oynayacak bir takım kurmaktır. Eğer oyuncularınız çok fazla savunma yönlü ise maalesef oyunu rakip sahaya yıkamazsınız. İstediğiniz kadarda benim savunma yönüm sağlam deyin ama öyle ama böyle rakibe kalenize gelmesine imkân verirseniz eninde sonunda gol yersiniz nitekim yediğimiz gol sayısı ortadadır.

Siz dörtlü defansa sahip önlerinde stoper nitelikli iki orta saha oyuncusu olan sağ açığında aslında mevkii sağ bek olan sol tarafındaki oyuncusu ligde bir gol atmış olan bir takımın şampiyon olabilecek bir oyun sergileme imkanı olduğuna inanıyor musunuz? Böyle bir şey asla mümkün olamaz.

Taraftarın Stada Gitmemesi
Taraftarlarımız yukarıdaki gerçeklerin farkında ve kandırılmışlık duygusunu vücutlarının her hücresinde hissetmelerine rağmen bazı yorumcular hala neden Fenerbahçe taraftarlarının stada gelmeyişlerini sorgulayarak taraftarları suçluyorlar. AYIP. Beyefendiler Fenerbahçe stadında oynanan futbola amiyane tabirle ÇİN İŞKENCESİ deniliyor. Kusura bakmayın ama hem para verip hem de işkenceye mi maruz kalalım. Yok Artık…!!!

Takım Erozyonu
En son şampiyonluğumuzdan sonra yapılan transferlerin durumu içler acısıdır. En kötüsü de yapılan futbolcu seçimlerindeki fiyaskodur. Düşünebiliyor musunuz ilk dört takım içerisindeki hatta Trabzonspor ’uda katarsak beş takım arasındaki en düşük profilli takım potansiyeli maalesef Fenerbahçe’mizdedir. Şu dağ gibi yığılmış olan borcumuza karşılık bari bir UEFA kupasına sahip olabilseydik. Şampiyonluk sayısında Galatasaray’ın arkasında kalmasaydık yakında neredeyse Beşiktaş’ın arkasına düşeceğiz korkusu içimize düşmüyor desek yalan olacak.

Saldıray Başkan
Sayın Aziz Yıldırım gelinen noktada öyle çaresiz gözüküyorsun ki rakibine nasıl saldıracağını, neler yapacağını, denize düşen yılana sarılır misali yaptıkların akla hayale sığmıyor. Sana şikeci diyen bir kişiyle sponsor anlaşması yaptın STOP etmedik hakareti bırakmadığın eski bir grupçuyla bir araya geldin STOP Sayın Devlet Büyüklerimizle (her ne kadar çoğu kişinin gözünden kaçmış olsa da ) Afrika gezisine çıktın STOP kendine tribünlerde sözünün geçmesi bakımından bir taraftar grubu ile anlaştın ki buna da şiddetle karşıydın STOP en kötüsü ve vahim olanı ise Ali Koç’u BÖLÜCÜLÜKLE suçlaman oldu ve tahmin ediyorum bu suçlaman da senin sonun oldu. Böyle bir suçlamadan sonra seçimde oy oranının oldukça düşeceğine inanıyorum ki aksi takdirde kongre üyelerinin özgür bir iradeye sahip olamayacağı kanaati ile karşı karşıya kalacağız. Maalesef dünya gerçekten yuvarlakmış da bu kadar yuvarlak olduğunu ben dahi tahmin edememişim. Yaşadıkça daha neler göreceğiz bakalım.

Ali Koç Başkan Olacak Güneş Doğacak
Bir kişiyle bir mücadeleye girişecekseniz mücadeleye girdiğiniz kişiyle kendinizi her açıdan tartmanız gereklidir. Özelliklede mücadeleye girdiğiniz kişinin kişilik vasıfları ile kendinizi tartmalısınız. Para yarıştığınız kişi ile ilgili en son kıstas olmalıdır. Çünkü para insanın elinin kiridir ve para bir şekilde temin edilir. Siz yarıştığınız kişinin önce donanımına yani eğitimine, vizyonuna, karizmasına,  yöneticilik vasıflarına, insani değerlerine bakmalısınız. Aziz Yıldırım hangi vasfıyla Ali Koç’la yarışabilir. Kantarın bir kefesine Aziz Yıldırımın niteliklerini diğer tarafına Ali Koç’un niteliklerini koyun büyük ihtimalle Aziz Yıldırım’ın tarafı kantarın tepesinden daha yukarıda olur. Ancak kongrede ne olur hiç bilemeyiz arkadaşlar. Bu kongre işleri çok farklı işlerdir. Bu kongre defalarca Ali Şen’i başkan yapmadı yedi sene şampiyon olamayınca Ali Şen’i başa getirmek zorunda kaldılar. Kongre üyesi olup ta Ali Koç’u destekleyeceklerin mutlak suretle lobi faaliyetlerinde bulunması gerekmektedir. Benim en büyük korkum Ali Koç seçilemezse arkasından yaşanacak rezilliklerdir ki bu da Fenerbahçe’yi içinden çıkılamayacak bir sona doğru götürebilir.


NOT
Galatasaray taraftarı ‘Aziz Başkan bizi bırakma ‘ diye bağırıyor ve sen hala o mevkii işgal etmek için elinden gelen her şeyi yapmayı düşünüyorsun Yazık hem de çok Yazık.

 

 
Toplam blog
: 13
: 1798
Kayıt tarihi
: 28.09.08
 
 

Bendeniz 28.03.1977 yılında İstanbul'da doğdum. İlk ve orta öğrenimimi İstanbul'da tamamladım. Li..