Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Ekim '10

 
Kategori
Güncel
 

Alperen Ocakları'na sahip olma hırsı mı Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopter kazasına neden acaba?

Alperen Ocakları'na sahip olma hırsı mı Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopter kazasına neden acaba?
 

Yazıcıoğlunun Hastane'ye ambulansla getirildiği söylendi naklen saatlerce bu iddia tekrarlandı neden


"Helikopter 'uçan tabut' gibiydi"

BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte 6 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazasını araştıran Alman kaza kırım uzmanlarının hazırladıkları rapor, "HEX KODU GİRİLMEDİĞİ İÇİN HELİKOPTERE ULAŞILAMADI"

Pilot sürmeli, kazanın ardından helikoptere ulaşılamamasının ise ELT cihazına girilen HEX kodunun yanlış olmasından kaynaklandığını iddia etti. Bu kodun da ehil olmayan bir kişi tarafından girildiğini savunan Sürmeli, "Cep telefonu örneğinden yola çıkacak olursak, çalınan bir telefon IMEI numarasıyla yeri tespit edilip bulunabiliyor. Helikopterler için de HEX kodu böyle bir şey. Yine bu helikopterde bu kod, lisansız bir kişi tarafından giriliyor. Böyle olunca uyduya sinyal gitmiyor ve yer tespit edilemiyor. Bence bu noktada art niyet aramak gerekli" ifadelerini kullandı.

Mynet Haber

Haber bu Muhsin yazıcıoğlu öldükten sonra ALPEREN ocaklarını topkapı sarayındaki davete saldırtanlar kimler ise, tophanedeki gençleri sanat galerisine saldırtanlar kimler ise, Eskiden ülkü ocaklarını bu olaylarda kullanıpta şimdi etki sahibi olamayıp MHP ye saldıranlar kimler ise Gülen CEMAAT'ı gibi düşünmek hatta iki kere düşün...mek lazım.

Olay günü Canlı yayına cıkıp Muhsin yazıcıoğlu hastaneye getirilmiş diye anons edip arama çalışmalarını engelleyen parti yönetiminden başlanabilir. Zira Televizyonlardan canlı yayınlanan kriz masası adı altında kurdukları düzen sayesinde arama çalışmalarının aksamasına neden olunmuş bir bildiride bulundular hastaneye geldi ambulansla şu an hastaneye girdi ifadeleriyle sanki kazazedeler bulunmuş havası yarattılarki yaşamları saatlere bağlı olan kazazedelerin hayatlarıyla oynadılar hatta kasteddiler.


Rahmetli Muhsin yazıcıoglu sağ olsa idi, Alperenlerin Topkapı sarayındaki daveti basmalarına asla izin vermezdi. Taşkınlık yapılmasına asla müsade etmezdi. Zira 12 Eylül öncesi yapılan taşkınlıklar sonucu yaşanan kardeş kavgasını görmüş bir lider idi.


Şimdileri yaşadığımız MHP' ye yönelik saldırılarda aynı zihniyetteki Vatan düşmanlarından, zira Ülkü Ocakları içindeki taşkın ve bağnaz kitle Devlet Bahçeli döneminde temizlenip partiden uzaklaştırıldı. MHP ve ÜLKÜ OCAK'larına etki edemeyen bu hainleri, alternatif aynı vatan millet duygularına sahip ALPEREN 'leri kendilerine maşa olarak görmüşdür.

Tam detayını bilmiyorum Devlet Bahçeli'ye yönelikte sanırsam Manisa'da bir saldırı olmuştu asansör kazası.....

Kısaca bu olaylar bence birbiriyle bağlantılı hatta aynı kişi veya örgütlerce yapılmış teşebbüste bulunulmuştur diye düşünüyorum. Bir sıradan vatandaş olarak basın yoluyla ögrenip bana uyandırdığı düşünce budur bu olayların saygılar

 
Toplam blog
: 44
: 2426
Kayıt tarihi
: 30.08.08
 
 

Yaşamak buysa yaşıyoruz işte, hayat bir mücadele ve ben de bu mücadeleyi elimden geldiği şekliyle ve..