Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Mayıs '13

 
Kategori
Sinema
 

Altın yumurtlayan tavuğu kesecekler mi?

Altın yumurtlayan tavuğu kesecekler mi?
 

Demir Adam 3 filmi gişe rekorları kırarken, filmde süper kahraman Demir Adam'ı canlandıran Robert Downey J.R ile yapımcılar arasında ücret anlaşmazlığı söz konusu oldu.
Variety'nin haberine göre, dünya çapında 2 haftada 711 milyon dolarlık rekor gişe hasılatına imza atan Demir Adam 3 filminin baş kahramanı Demir Adam'ın Yenilmezler-Avengers serisinin ikinci filmindeki varlığı tartışılmaya başlandı.

Avengers 2 filminin 2015 yılında gösterime girmesi planlanırken, yapımın çekimleri öncesi oyuncularla pazarlıklar çetin geçecek gibi görünüyor. Henüz oturulmayan pazarlık masasında gündeme gelecek olan en önemli konu ise Robert Downey J.R'ın filmde rol alıp almayacağı. Birçok röportajında Tony Stark, yani Demir Adam rolünün kendisi için büyük ihtimalle bittiğini dile getiren ünlü aktörün eğer role devam ederse ne kadar ücret alabileceği yönünde soru işaretleri yaratması konunun önemini artırıyor.

Marvel Başkan Yardımcısı Kevin Feige, Downey'nin eğer gerekirse yerine başkasının bulunabileceğini açıklaması ise serinin hayranlarını büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. Eğer Downey çok para isterse diğer oyuncuların da isteyebileceğinden çekinen yapımcılar ellerini açık oynamıyor.

Bununla beraber bu yer değiştirme yapımcıların sandığı kadar kolay da görünmüyor. Sektörden birçok uzman, Downey'nin yerinin doldurulmasına imkansız olarak bakıyor. Serinin hayranlarının yeni bir Demir Adam'ı benimsemesinin zor olacağı belirtilirken, tıpkı Andrew Garfield'ın Tobey Maguire kadar iyi bir Örümcek Adam olmayışı gibi yeni bir Demir Adam'ın da gelerek büyük ihtimalle gideni aratabileceği ifade ediliyor.

http://seyircikedi.com/details-yazi-2579/Demir+Adami+Turkiyede+kac+kisi+izledi

Açlık Oyunları filminin ikincisi için her bir oyuncunun milyonlarca fazla alması, hatta Jennifer Lawrence'ın ücretini 1 milyon dolardan 10 milyon dolara çıkarması da örnek gösterilerek aslında Robert Downey JR'ın bu ücret zammının normal olacağı da gelen görüşler arasında.
Bu arada,  Variety yaptığı izleyici anketinde, ''Avengers 2, Robert Downey olmadan yürür mü?'' sorusunu yöneltirken, izleyicilerin yüzde 88'i ''hayır'' yanıtını verdi, bu da bir başka ipucu...
Sonuçta Marvel stüdyolarının altın yumurtlayan tavuğu kesip kesmeyeceği önümüzdeki günlerde belli olacak, bakalım kesecek mi?

Bu blog Sinema sitesinde de yayınlanmaktadır

 
Toplam blog
: 90
: 2229
Kayıt tarihi
: 05.02.13
 
 

Yaşamın her anına renkli gözlükle bakacak Seyirci Kedimiz... Kimi zaman oyunlarını binbir güçlükl..