Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Ağustos '08

 
Kategori
Sivil Toplum Kuruluşları
 

Altunsoy' a hayırlı olsun...

Altunsoy' a hayırlı olsun...
 

altunsoy'un makamında kendisi ile çekilmiş fotograf


BUR Memur Sen Konfederasyonuna bağlı Büro Memur Sen Samsun Şube Başkanı ve aynı zamanda Büro Memur Sen Genel Başkan Yardımcılığına seçilen İdris MADEN Yönetim Kurulu Üyeleri Fevzi GÜL, Ümmet YANIK ve Kazım ALAKUŞ ile birlikte Gençlik Sopr İl Müdürlüğüne vekaleten atanan Ömer ALTUNSOY u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunmuşlardır. Ziyaret esnasında Meteoroloji Bölge Müdürü Arif YÜKSEL de Gençlik Spor il müdürlüğünde bulunmuş, ziyaret esnasında Büro Memur Sen Genel Başkan Yardımcısı İdris MADEN çalışanların sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili olarak İl Müdürü Ömer ALTUNSOY a bilgiler aktarmıştır.

Büro Memur Sen Genel Başkan Yardımcısı İdris Maden, Gençlik Spor çalışanlarının başlıca sorunlarından olan diğer kurumlara ödenen ve bu kurum çalışanlarına ödenmeyen tazminatlar konusunda, ücret adaletsizliğinin giderilmesi ve Gençlik Spor çalışanları ile Genelde tüm çalışanlarının ücretlerinin iyileştirilmesi ekonomik durumlarının düzeltilmesi yönünde Büro Memur Sen olarak hızlı bir tempo ile çalışılacağını, Büro Memur Sen yönetimi olarak İl Müdürümüze arz etmiştir.

Gençlik ve spor İl Müdürü Ömer ALTUNSOY ise Büro Memur Senden gelen ve çalışanlarının ekonomik ve sosyal aktivitelerini artırıcı çalışmalara destek vereceğini beyan etmiştir. Sivil toplum kuruluşlarının çalışanların performansını artırıcı çalışmalarının güzel olduğunu ve desteklenmesi gerektiğini beyan etmişlerdir.

Büro Memur Sen Gençlik ve Spor İş yeri temsilcisi ve Şube Sekreteri Fevzi GÜL ise kurumda birlik, beraberlik ve dayanışmayı artırıcı, çalışma verimini yükseltici etkinlikler yapabileceklerini, bu manada geceler düzenleyebileceklerini beyan etmişlerdir. Bu konuda İl Müdürümüzün desteklerini beklediklerini arz etmişlerdir.

 
Toplam blog
: 52
: 610
Kayıt tarihi
: 03.08.08
 
 

Fevzi GÜL Kimdir? 1973 Samsun- Bafra doğumlu olup, ilk ve lise öğrenimini Samsun'da tamamladı ve  A..