Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Mayıs '13

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Ameliyatsız kepçe kulak estetiği

Ameliyatsız kepçe kulak estetiği
 

Ameliyatsız Kepçe Kulak Estetiği


Ameliyatsız kepçe kulak tedavisi aslında iple kepçe kulak ameliyatı demektir. Klasik kepçe kulak ameliyatlarında neşter kullanımı söz konusudur. Bu durumda küçük de olsa bu işin bir ameliyat olduğunu gösterir bize.

Ameliyatsız kepçe kulak estetiği yani iple kulak estetiği yönteminde açılmış olan kulaklar bir ip ile geriye doğru gerdirilir. Bu durumda dışa açılmış olan kulaklar arka eksenli geriye kayar. Bu durum sonucunda da kişi kepçe kulak tedavisi olmuş olur. Burda herhangi bir neşter veya genel anestezi kullanılmaz. Operasyon çok kısadır. Ortalama 15 dk içerisinde uygulanır ve biter.

Ameliyatsız kepçe kulak germe işlemi sonrası kişi dinlenmesi gerekmez. Aynı gün işine devam edebilir. Ameliyat sonrası hastanın doktorun belirlediği gün kontrole gelmesi herhangi bir dikiş açılması sonuçuna mahruz kalmaması için önemlidir.

Ameliyatsız kulak estetiği sonuç bakımında ve performans bakımından klasik yönteme göre daha iyidir. Fakat bazı kulak yapıları bu tekniğe uygun olmayabiliyor. Bu durumda Op dr ali mezdeği muayene sonucu klasik veya iple askı tekniğine karar verebiliyor. Fakat klasik yöntem artık bu tekniği verimi dolayısıyla pek kullanılmak istenen bir yöntem değildir.

Ameliyatsız kepçe kulak tedavisi sonrasında yaşanabilecek olumsuz durum asimetri bozukluğu v.s doktorumuzun güvencesi altında olup, tekrar revizyon gerektiren durumlar doktorumuz tarafından ücretsiz sağlanmaktadır. Riskli bir işlem olmayıp gayet bilen bir estetik cerrah için kolay bir uygulamadır.

Op Dr Ali Mezdeği

www.kepcekulakestetigi.net

 
Toplam blog
: 180
: 1477
Kayıt tarihi
: 24.01.13
 
 

27-Ekim-1973 tarihinde K.Maraş'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini K.Maraş'ta tamamladı. 1991 y..