- Kategori
- Gündelik Yaşam
- Okunma Sayısı
- 383
Anı yaşamak

Bir gün ölmek,
Ölümlü olduğunu bilmek
Ne çok şey öğretiyor insanoğluna,
Anın sorumluluğunu yüklüyor omuzlara,
Ve değerini sunuyor sana,
Haydi gel de anı yaşama............
Önerilerine Ekle Beğendiğiniz blogları önerin, herkes okusun.

o anlardır ki, yaşadığımız sürece bizin ola bilen, yaşamadığımızda ise yok olup giden, beraberinde ömrümüzüde ziyan edendir... çok güzeldi gerçekten.
Faruk Fahrettin Özcanan 05.01.2010 17:20- Cevap :
- Güzel olna can dostumun düşünceleridir sevgilerle 05.01.2010 17:55
ölüm bir nefes kadar yakın,hayattan daha gerçek...ben şuan varım belkide birkaç kelime daha söyleye bilecek ve yazabilecekkadar...o zaman her satırım bana ait olmalı...ve her anımda ...ama diğer insanlarlada paylaşabilmeliyim...iyi kötü,zor kolay,hepsi bizim için...doğru ve yanlış bizim insan olduğumuzun göstergesi...bedenimiz ölümü tattığında geride bıraktığımız hepsinin toplamı bir yaşam...ama herşeyin bir sonu olduğunu bilmek yeni bir başlangıcı getirir ölümde böyle diye düşünüyorum ...başka dünyalara açılan kapı diğer boyut....sennur hanım bana neler de düşündürdünüz teşekkürler sevgilerimle:)
Çöl Rüzgârı 28.12.2009 10:59- Cevap :
- Senin o güzel düşünen kalbin dert görmesin .Evet haklsın yeni bir boyut yeni bir başlangıç o başlangıca ne götürüyorsak o geliyor bizimle ...gayrısı yalan SEVGİLERİMLE 28.12.2009 12:54
Anı yaşamak gerçekten harika olurdu. Biliyoruz ama bişeyler yaşamaya hep engel oluyor. Belki de engelleri biz koyuyoruzdur... kimbilir... Sevgiler:)
Esma KAHRAMAN 25.12.2009 21:14- Cevap :
- Haklısınız sayın yazarım sevgilerle 27.12.2009 19:34
Hiç ölmeyecekmiş gibi yaşamak, yarın ölecekmiş gibi hazırlıklı olmak... Kalemin daim olsun sevgili Şennur.
Ayten Dirier 23.12.2009 15:20- Cevap :
- Tamamen bu öğretmenim sevgilerle saygılarla 23.12.2009 18:23