​ Anneler ve çocuklar podyumda boy gösterdi / Gündelik Yaşam / Milliyet Blog
Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Mayıs '17

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Anneler ve çocuklar podyumda boy gösterdi

Anneler ve çocuklar podyumda boy gösterdi
 

Ece Türkiye tarafından yönetilen Metrocity Alışveriş Merkezi, Çocuk Markalar Defilesi'ne ev sahipliği yaptı.  Banu Noyan organizasyonuyla gerçekleşen etkinlikte ekranların sevimli oyuncusu Efe Aydın, kardeşi Can Aydın ile Türkiye'nin ilk ve tek profesyonel çocuk mankeni Banu Miray podyuma çıktı. 
 
Güldüy Güldüy programının yıldız oyuncusu Efe Aydın'ın babasıyla çıktığı podyumda özellikle çocuk izleyicilerin beğenisini kazandı. 
 
Profesyonelliğiyle göz dolduran Banu Miray ise podyumdaki tavırlarıyla izleyenlerden tam not aldı. Elif Güvendik'in sunuculuğunu üstlendiği Metrocity Çocuk Markaları Defilesi'nin sürprizi ise miniklerin anneleriyle birlikte podyuma çıkmasıydı. 30 çocuk ve anneleri podyumda el ele yürüdü. 
 
Podyuma çıkan çocuklar rahat tavırlar sergilerken, anneler heyecandan titredi. Mini Model Show'a katılan çocukların da yer aldığı Çocuk Markaları Defilesi'nde podyuma çıkan çocuklara ücretsiz buz pateni bileti, bowling bileti,  şeker ve çikolata hediye edildi. 
 
LC Waikiki, Panço, Carter's gibi çocuk markalarının yeni sezon ürünlerinin tanıtıldığı defileye katılan annelere kalpli balonlar ve kırmızı güller dağıtıldı. 
 
Çocukların doyasıya eğlendiği etkinlikte anneler,  hiç unutamayacakları bir gün yaşadıklarını söyleyerek organizasyon ekibine teşekkür etti. 
 
Toplam blog
: 598
: 166
Kayıt tarihi
: 28.02.16
 
 

1991 yılında Show Haber'de stajyer muhabir olarak başladım. Daha sonra, İlker Yasin yönetimindeki..