Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Mart '13

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Anneye hediye almanın heyacanı

Anneler bizim baş tacımızdır. Herkesin annesi kendisine göre özel ve güzeldir, kabul. Ancak her anne de başkaları tarafından saygı gösterilmeyi hak ediyor. Neticede 'Anne' gibi kutsal bir sıfata sahipler. Onları gereken önemi verdiğiniz taktirde içinizde aynı derecede rahat ve huzurlu olacaktır.

Anneler mutlu etmek için herkes elinden gelenin en iyisini yapar. Ne kadar yapılırsa yapılsın, onların hakkının hiçbir zaman ödenmeyeceğini çok iyi biliriz. Onların değerini bilmek, yaptığınız hareketlerden annenizin gurur duyması ya da güzel bir hayata sahip olmanız dışında onları daha küçük şeylerden de mutlu edebilirsiniz. Anneler, çocuklarının yaptığı ufak bir jest karşısında bile inanılmaz bir mutluluğa sahip olurlar. İçlerindeki sevgiyle, verdiğiniz mutluluk doğru orantılıdır.

Özel günlerde de anneleri unutmamak gerektiğini biliyoruz. Özellikle anneler günü gibi bir günde kesinlikle hatırlanmak isterler. Her ne kadar takmamış gibi dursalar da, hediye beklemediklerini belli etseler de o günkü verilen hediye onlar için çok değerlidir. Siz annenizi mutlu ettiğinizi düşünürsünüz, onlar sizin tahmin ettiğinizden çok daha fazla mutlu olmuşlardır. Düşünsenize, evladı kendisini bu özel günde unutmamış ve layık gördüğü hediyeyi vermiş. Ne kadar da heyecan verici değil mi? Hediye aldığınız için değil, annenizin yüzündeki tebessümü göreceğiniz için heyecanlanırsınız aslında. Bu heyecan da dünyanın en değerli heyecanlarından biridir. Büyük bir hevesle seçeceğiniz hediyenin onu ne kadar sevindireceğini bilip heyecanlanırsınız. Anne sevgisinin kutsal olduğu gibi, heyecanı da kutsaldır. Onun gülmesine vesile oldunuz, var mı daha ötesi?

Anneler günü hediyesi olarak vereceğiniz hediyeyi çok iyi seçmenizde fayda var. İyice tartıp düşündüğünüz taktirde ona en uygun hediyeyi seçebilirsiniz. Bu özel günün heyecanını şimdiden yaşamaya başladınız bile değil mi? Başlamamak, heyecanlanmamak elde değil.

 
Toplam blog
: 5
: 163
Kayıt tarihi
: 27.07.12
 
 

İzmir Anadolu lisesinden mezun olduktan sonra, bilgi üniversitesi reklamcılık okudum. O gün bugün..