Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Aralık '07

 
Kategori
Haber
 

Antalya’daki cinsel taciz olayı Avrupalının gerçek yüzünü bir kez daha gösterdi

Antalya’daki cinsel taciz olayı Avrupalının gerçek yüzünü bir kez daha gösterdi
 

Avrupa’nın ülkemizi ilgilendiren konularda yaklaşımını görüyoruz.

Dünyadaki Ermenilerin arasında ırkçı bir grup bir Ermeni Soykırımı bir masal anlattı, Avrupalılar bu masala Ermenilerden bile daha çok inandılar.

Ülkemizde ırkçı, bölücü teröristler var. Kan akıtıyorlar. Avrupalılara göre onlar masum, ülkesinin bölünmezliğini savunanlar suçlu.

Antalya’da 17 yaşındaki bir Avrupalı 13 yaşındaki bir başka Avrupalıya cinsel tacizde bulunduğu için yargılanıyor. Vay efendim, sen nasıl onu yargılarsın, diye bütün Almanya ayakta. Almanya’nın adi suçlusunu, hem de bir çocuğa cinsel tacizde bulunan bir Avrupalıyı yargılamak bile Avrupalının gözünde suç (1).

Avrupalı işte bu. Herşeyi bildiğini sanan ama dünyadan habersiz, kendini akıllı sanan ama herşeye kanan, demokrasi söylemleri sıralayan ama yalnızca kendisi ve dindaşlarını haklı gören bir kitle...

Türkiye Avrupa’ya karşı kendini anlatırken Antalya’daki cinsel taciz ve yargılanma sürecindeki Avrupa davranışını gözler önüne sermelidir.

Madde 1: Avrupalı her zaman haklıdır.
Madde 2: Avrupalının haksız olduğu durumlarda 1. Madde uygulanır.

Daha çocukken bile, buna benzer cümleler kurar gülerdik. Şimdi Avrupa’ya ne güzel uydu. Avrupa tam bu durumda ve içinde bulunduğu trajikomik durumun farkında bile değil.

(1) http://www.milliyet.com.tr/2007/12/14/son/sontur66.asp?prm=0, 1702

 
Toplam blog
: 1735
: 2429
Kayıt tarihi
: 22.09.06
 
 

27 Mart 1959'da İnebolu Yeşilöz Köyünde doğdum. Yeşilöz Köyü İlkokulu, Yeniyol İlkokulu, İnebolu ..