​ Anti PKK olmadan çözüm olmaz / Güncel / Milliyet Blog
Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Haziran '14

 
Kategori
Güncel
 

Anti PKK olmadan çözüm olmaz

Anti PKK olmadan çözüm olmaz
 

Anti PKK kurulmadan olmaz

Güneydoğuda, Irak’ta, Suriye’de, Afganistan’da, Filistin’de, Afrika da v.s, v.s… Hep bir terör örgütü oraların huzurunu kaçırıyor.

Peki, birkaç kişi nasıl olurda bir araya gelir ve koca bir devlet ordusuyla mücadele edebilir?  Nasıl olabilir bu? Hiç düşündünüz mü?

Büyük bir silah gücüne ve istihbari güce sahip bir devlet nasıl olurda o birkaç kişiyle baş edemez?

Bunun olabilmesi için;

1.      Bükük bir ekonomik güce sahip olması gerekir,

2.      Büyük bir istihbari güce sahip olması gerekir,

3.      Arkasında güçlü bir devletin olması gerekir.

Bunlar olmadan bir örgüt, herhangi bir devlete asla başkaldıramaz kaldırsa da yıllarca ayakta duramaz.

Şunu anlıyoruz ki; bu örgütler birileri tarafından sinsice destekleniyor. Sanki kendi başlarına bir faaliyete girmişler gibi bir algı yaratılıyor. Kimse de ben destekliyorum demiyor, demez de. Siz de devlet olarak o örgütlerle muhatap oluyorsunuz. Çünkü kimse muhatap olarak ortaya çıkmaz. Demek ki sinsi ve ahlaksız bir savaş var. O zaman demek ki kural bu. Sinsice savaşmak, tıpkı onlar gibi.

Bir düşünür derki; “bir masada varsanız, o masada hangi kurallar uygulanıyor ve hangi kâğıtlarla oynanıyorsa siz de o kural ve kâğıtlarla oynamak zorundasınız” bu kadar net.

İslam bunu emrediyor “kısasa kısas”. Düşmanın sana nasıl saldırıyorsa sen da ona o şekilde saldır.  

Sen de aynı şekilde ve taktikle bir örgüt kur ve o şekilde onların başına bela ol.

Bugün o örgütler neyle besleniyor? Uyuşturucu ekip, satıp bununla besleniyor. Senin örgütün bunu da yapsın. O uyuşturucuyu onların ülkesine, onların insanlarına satsın. Bire bir onlar gibi eylemler yapsın. Yapsın arkadaş. Ama Türkiye de ben destekliyorum demesin. Bu savaş böyle. Savaşı kuralına göre yap. Takım elbise, kravat ile savaşa gidilmez. bizde bir söz vardır; yaş ağacın çivisi kendinden olur, derler.

Karşıki taraf şundan kesin emin; Müslümanlar adam öldüremez. O zaman adımını buna göre atıyorlar. Onlar öldürüyor fakat Müslümanlar öldürmüyor. Ne oluyor? Bütün zulmü de Müslümanlar çekiyor öldürenler de sefa sürüyorlar.

Evet, Türkiye anti PKK yı kurmadıkça bu iş bitmez, bitmeyecek. Asala böyle çökertilmedi mi? Kuzey ırakta, Suriye ve Iraktaki Türkler de ayaklansın. . .!

 
Toplam blog
: 358
: 1023
Kayıt tarihi
: 03.09.08
 
 

  Ne elimde garantim var ikinci bir soluğu almaya Ne aklım erer dünyayı yıkıp ta yeniden ya..