Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Mart '13

     
    Kategori
    Futbol
     

    Anti taraftar

    Bugünlerde Didier Drogba ismini sıkça duymaktayız. Galatasaray'a geleceği haberlerinden bugüne kadar ağızlardan hiç düşmeyen isim oldu. Kimileri Galatasaray'a gelmez dedi, kimileri yaşı geçti artık bu saatten sonra oynayamaz dedi. Günden güne birçok kez tartışma konusu oldu. Fakat Gs ye gelişiyle birlikte yeni bir dönemi de beraberinde getirdi. Drogba gelmez diyenler bugün onun gösterdiği başarıları gördükçe söyledikleri sözleri yemek zorunda kaldılar. Bu GS sempatizanlığı bitecek gibi de görünmüyor.


            Nedir bu ''Anti Gs'' tutkunluğu çözemedim gitti. Neden hep bir karalama kampanyası içine girme lüzumunda bulunuyorlar ki bazı çevreler. 13 Mart çarşamba günü UEFA Şampiyonlar ligi 2.tur eleme macında Schalke 04- GS ile karşı karşıya geldi. Bu maçta GS yi değil de Schalke yi tutan taraflara sormak istiyorum; bu mudur futbol anlayışınız? böyle taraftarlık olur mu? Mücadele eden bir türk takımı var burda. Önemli olan şey ülkemizin takımını savunmak. Bu Fenerbahçe veya başka bir takım da olabilirdi. Biz taraftar olarak kim olursa olsun yabancı bir ülkenin takımına karşılık kendi ülkemizin takımını savunmalıyız.

         Bu anlayış artık türk futboluna da, taraftarlara da yerleşmelidir ki, birbirine saygılı centilmen bir taraftar oluşsun. Zamanla bunun olacağına inanıyorum.

    Saygılarımla.... 

     
    Toplam blog
    : 1
    : 73
    Kayıt tarihi
    : 20.03.13
     
     

    Eğitim: İstanbul üniversitesi Gazetecilik mezunu.  ilgi alanları: Spor. ..