Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Şubat '16

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Aquafilling ile Meme Estetiği 2016

Aquafilling ile Meme Estetiği 2016
 

Aquafilling dediğimiz ürün bir dolgudur. Fakat uzun süre erimemesi ve vücuda verdiği zararın çok düşük olması sebebiyle bir çok alanda kullanılmaktadır. Bunların en başında meme büyütme ameliyatları gelmektedir. 

Aquafilling ile meme büyütme

Meme büyütme ameliyatlarında birkaç teknik uygulanır. Bu tekniklerin en başından meme silikon protezleri gelmektedir. Sonra hastanın kendi yağından alınarak meme enjekte e dilen yöntem gelir. Fakat bu yöntem vücudunda yeteri kadar yağ olmayan hastalarımız için uygun değildir. Her hasta için uygulanması zordur.

Bir de son zamanlarda trend olan bir yöntem Aquafilling dolgusu gelmektedir. Bu dolgu ile hastanın kendi vücudunda yağ olmasa bile, ameliyatsız yöntemler ile meme büyütme yapması uygun olabilir. Bu dolgu ihtiyaca göre memeye enjekte edilir. Memenin ne kadar büyüyeceğine hasta ve doktor karar verir. 

Etki süresi 

Etki süresi oldukça uzundur. 6-7 sene civarında bir süre etkinliğini sürdürür. Bu süre sonrasında ise, yavaş yavaş erimeye başlar. Bu süreç kesinlikle hasta için zorlu ve zararlı geçmez. Vücut yavaş yavaş tahliye eder. Bu süreç sonrasında meme tekrar büyütülmek istenirse, yine bu işlem rahatlıkla uygulanabilir.

Aquafilling Vücuda zararı var mı 

Kesinlikle bir zararı yoktur. Bu işlemi yaparken de yaptıktan sonrada da hiçbir sorun yaşatmaz. Vücuttan atılırken de kesinlikle bir yan etki zuhur etmez. 

Aquafilling emzirmeyi etkiler mi 

Aquafilling dolgusu süt kanallarına kesinlikle bir zarar vermez. En azından cerrahi işleme göre bu risk çok daha azdır. Süt kanlları meme dokusundan ayrı bir durumdur. Dikkatli ellerde süt vermeyi engelleyecek bir durum oluşturmaz.

Aquafilling Fiyatları

Aquafilling dolgunun fiyatları sabittir. Ama meme ne kadar büyütüleceği değilkendir. Bu yüzden ne kadar dolgu kullanılacağı bilenemeyeceği için bu işlemin fiyatını net bir şekilde söylemek doğru olmaz. Bir muayene sonrasında net bir işlem ücreti oluşur. 

Memeyi ne kadar büyütmek istediğinizde burada çok önemlidir. Kişinin kendi taleplerine göre maliyet şekillenir. Aslında bir ameliyathane de değilde, muayenehane ortamında yapılacağı için klasik slikonla meme büyütme ameliyatlarına göre çok daha uygun maliyetlidir.

Esteport Estetik Cerrahi ve Saç Ekim Merkezi
Op Dr Ali Mezdeği
Tel : 0212 241 3 241
 
Toplam blog
: 180
: 1477
Kayıt tarihi
: 24.01.13
 
 

27-Ekim-1973 tarihinde K.Maraş'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini K.Maraş'ta tamamladı. 1991 y..