Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Kasım '17

 
Kategori
Astroloji
 

Aralık Ayının Astrolojik Göstergeleri

Aralık Ayının Astrolojik Göstergeleri
 

ETKİN İLETİŞİM KURMA ZAMANI!

İletişim, haberleşme, ulaşım, ticaret, sözleşmeler, eğitim ve karar alma ile ilgili konularla bağlantılı olan Merkür 03-23 Aralık arasında yay burcunda geri harekette olacak. Bu süreçte iletişim bozuklukları, gereksiz tartışmalar, yalan, dedikodu, iftira, bilgi kirliliği, hırsızlık, unutkanlık ve verilen kararlardan sonradan pişmanlık duymak gibi olumsuz durumlar gündeme gelebilir. Yılın son ayında iletişim kurarken çok temkinli olmanız gerekiyor. Özellikle önemli kararları ve sözleşmeleri bu sürece denk getirmemekte fayda var. Özellikle 03 ve 06 Aralık civarındaki günlerde bu konulara ekstra özen göstermelisiniz. Eğer karar almanız gereken zorunlu bir durum ortaya çıkarsa 10 ve 15 Aralık günlerini tercih edebilirsiniz.

İkili ve sosyal ilişkiler, aşk, estetik değerler, hazlar, sanat ve adalet ilgili olan Venüs 01-25 Aralık arasında yay burcunda olacak. İlişkilerde hak, adalet ve etik konuları önemli bir yer tutacak. Daha önceki yalanların ve haksızlıkların ortaya çıkması ve karmik borçların ödenmesi an meselesi olacak. 10 Aralık civarındaki günlerde ilişkinizde alacağınız kararlar sizi yanılgıya götürebilir. 21 Aralık civarındaki günlerde ilişkilerinizde istediğiniz revizyonu gerçekleştirebilirsiniz. . 25 Aralık civarındaki günlerde ise ilişkilerde zorlayıcı sınavlar ortaya çıkabilir. Bitmesi gereken ilişkiler yılın bitimiyle birlikte sona erecekler.

Girişimde bulunmak, harekete geçmek ve öfke yönetimi ile ilgili olan Mars 09 Aralık tarihinden itibaren akrep burcunda olacak. Ertelediğiniz projeleri özellikle 23 Aralık’tan itibaren gündeme getirebilirsiniz.

Yılın son günlerine yaklaşırken hayallerinizi gerçekleştirmek olumlu astrolojik etkiler devreye girecek. Herkesin sağlıklı, huzurlu, başarılı ve aşk dolu olacağı bir yeni yıl diliyorum. Sevgiyle kalın ve kendinize iyi davranın.

 

 

 

 
Toplam blog
: 49
: 4370
Kayıt tarihi
: 27.01.12
 
 

25 Ocak İstanbul doğumludur. Alman Lisesi'nden mezun olduktan sonra başladığı lisans eğitimini İs..