Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Kasım '08

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Ardışık dialoglar serisi - 1 -

Ardışık dialoglar serisi - 1 -
 

KOMİKTÜRKCOM


Bu yazı, Biri Bizi Kerizliyor-5'in devamı diye başladı ama olaya birtürlü konserve, pardon konservatuar, üff yaa konsantre meyvasuyu olamadım bir türlü. Neden kitlendi ellerim, düşüncelerim anlayamadım gitti valla. Azönce Mustafa Mumcu abimin bloklarını inceliyordum aklım dağıldı gitti. Taa eski bloklarına kadar inceledim. Yeni tanıdığım abimin tarzını, espiri yanını anlayabilmeye çalışıyordum. İyiki de tanımışım. Onun hayat tecrübesini yakından tanımaya adapte olmuş gibi hissettim kendimi. Neyse günü belki de en anlamsız dialoglarını okumaya başlayabilirsiniz...

Biliyorsunuz, Biri Bizi Kerizliyor-5'te hahramanlarımız ekmekarası balık yemişlerdi hep everybody. ( hep beraber ) oradan devam...

__Pele : Yarabbi Şükür. Hayatımda yediğim en lezzetli balık buydu azizim. Neydi ismi? Pa.. pa.... Heh Palamut. Valla çok tatlıydı. Maradona sen de beğendin mi ?

__Maradona : Oğlum sen daha yeni mi yiyiyorsun ? Sen yenisin galiba ? Heh heh heh =)) Bi de pantolon balığı var denedin mi hiç ? Kıss kıss kısss )=)) ( pis pis gül )

__Pele : Ne o nasıl bi balık ? Kılçıklı mı ? Hiç sevmem kılçıklı balığı. Aslında balık dediğin buuulama olacak .

__Maradona : Harbiden ciddi misin sen ? Yoksa benle dalga mı geçiyorsun. ? Bana bak bakıyım Pele. Yüzüme baksana oolum.

( Kafasını kaldırır, semaya doğru bakar ve derin bir nefes alır Pelecan. O anda hava kararır ve bir ateş topu gibi alevler topaçlanır aniden de. Nefesler tutulmuştur. Diğer kahramanlarımız ses kesip bu jeneriği seyretmektedirler mal mal. Pelecan anlamıştır pantolon balığı espirisini ama ıştırmaz o esnada. Kafasını Maradonacan'a çevirir, gözlerine ejderha gibi keskin keskin bakar ve....... )

__Pele : Ya Maracan. Neden sen benle dalga geçiyorsun ? Ne kadar ayıp ama. Hiç tasvip etmiyorum bu davranışını. Hıh ! Küstüm sana.

__Robocop : Aa aaa aaaa. Ben de Pelecan bişey yapcak diye bekliyorum. Ooooo senaryonun içine ettin ama. Herif o kadar pis laflar ima etti bizimkisi uysal kedi gibi kuyruğunu kestirdi sustu. Kibarcan oldu.

__Temel Reis : Haçen baaa edecek o laflari ben duracağum haa ? Pen pile anladum o pis lafunu daaa. Saaa hiç yakiştirmayrum uşağum.

__Cumali :Hevet abijim. Ben de hij yakıjtıramadim. Gerşekten de şuanda şoktayim babajim.

__Robinson Kruz : Len karaçukulata sen atlamasan şaşarım he. Atlamasana sen lafa sana soran oldu mu ne düşünüyorsun diye ?

__Cumali : Hama neden sen bana kıjıyorşun ki abijim. Aşıl şen karışma bana tatmam mi ? Üjülmej kılıklı heruf şeni. Tipinden hemen anlaşılıyor şapık bir tip olduğun.

__Robinson Kruz : Bana bak madlen kuku. Benlen doğru konuş. Sensin Üzülmez kılıklı. O kadar sapıtmadık daha. Asıl sen Üzülmez gibisin. Zenci değil misiniz oğlum ? Hepinizi porno filmlerden tanırım. Kızları hep kandırıp film yapcaz diye aldatıyorsunuz, sonra hoooop... ikiz yatak..

__ Cumali : Ya bak abijim yaa. Şimdi de ırkşılık yapiyorşun. Ben buna kıjarim bak. O seyrettiğin piş filimlerden kimin sapik olduu anlaşiliyor abijim. Neden zenjilere bukadar takıntili olduunu anliyorum şimcik. Madlen çukulatanin tadina bakmişsin demek ki kih kih ki....

__HeMan : Gölgelerin gücü hatta Ankaragücü adınaa ... Yeter artık aramızda kavga istemiyoruz arkadaşlar. Ben şuanda o yarışmaya katılıp paraya yaklaşmak istiyorum. Dii mi Titrek ?

__Titrek ( HeMan'in korkak kaplanı ) : Dii.. =))) brrrrrrr. ŞŞŞşşşşşşşhwipssss.

__HeMan : Nasıl ? Anlamadım .....


The End.......

Haydaaaa ne oldu bitti mi ? ................

Hevet arkadaşim bitti.......

 
Toplam blog
: 749
: 1983
Kayıt tarihi
: 11.10.07
 
 

Yazmanın hayatın akışının bir parçası olduğu kanısındayım. 6 Mayıs 1982'de doğdum ve İstanbul Kar..