Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Temmuz '07

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Art niyetler

Yüzyıllardır bu topraklarda birlikte yaşıyoruz. Kim olursa olsun hangi millet olrsa olsun adalet ve doğruluk çerçevesinde yönettik. Fakat her zaman ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar bitmemiş artarak devam etmiştir. Aramıza nifak sokmuşlar çeşitli ayaklanmalar ve isyanlarla bizden topraklarımızı koparmışlardır.

Asırlardır bir yaşadığımız bu topraklarda artı huzu kalmamıştır. Her gün kan akmakta yoksulluk ve sefalet boy göstermektedir. Yıllar yılı bu topraklardaki insanlara dostluk yapanların yerine yeni dostlar gelmiştir. Fakat o yeni dostları ise tamamen sömürmeye ve iliğine kadar ekonomik kaynaklarını kullanarak ortaya posası kalmış devletler bırakacaklardır.

Biz kardeşiz. Halada öyleyiz. Biz dostuz bizden kötülük gelmez. Fakat oralarda beslenen ve bizi içten içe kemiren virüsler var ve bu virüsler maalesef dost diye geçinen ülkeler tarafından beslenmekte. Panzehir elimizde hem de hepimizin elinde. Bunu kullanacak kuvvetimiz ve irademizde vardır elbette. Fakat öncelikle bir olmak ne olursak olalım tek kuvvet olmak.

Bayrağımız ay ve yıldız rengi ise kanımız. Ruhumuzda memleket sevgisi ve kardeşlik özümüz. Ülkemize gelecek her türlü bela bizim için bir hiçtir. Hiçler yok olmaya mahkumdur. İşte bunu içindirki iç huzurumuz, medeniyetler içöindeki yerimiz ve dünya milletleri içindeki onurumuz için tek vücut tek yürek ve tek yumruk. Din, dil, ırk veya millet ayrımı yok. Ruhumuz bedenimiz ise bizde bu vatanın birer evladıyız.

Kanma karanlık emelleri olan insanlara. Ülkemi krizlere sokanlara bir çıkar uğruna ülkem insanlarını ayıranlara aldanma. Onların maşası olup sokaklara dökülme. Kim olursa olsun nereden gelirse gelsin hiç kimse için kardeşine kızma ve küsme.Bir oyumuz var onuda 22 Temmuzda vereceğiz sonra yine hayatımıza devam edeceğiz.

Hayat ülkemiz ve bizim için akacak. Ülkemize hizmetini yapanlar ile yapmayanmlar derslerini sandıkta alacak. Onlar için kardeş kardeşe küsmesin karı koca boşanmasın. Bunlar yazıktır. Bunlar aramıza nifak sokmaktadır. Art niyetli insanlara kanmayın ve birbirimizi sevelim dostluklarımızı arttıralım.

 
Toplam blog
: 196
: 493
Kayıt tarihi
: 28.06.07
 
 

Doğayı seviyorum. Onun içinde yaşamayı ve güzelliklerini tatmayı seviyorum. Yaşamayı ve hatta ölü..