Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Aralık '12

 
Kategori
Güncel
 

Asıl kıyamet 16 Aralık 2012 Merkez üssü TT Arena Toki Stadyumu

Asıl kıyamet 16 Aralık 2012 Merkez üssü TT Arena Toki Stadyumu
 

alın size kıyamet


KIYAMET TARİHİ GÜN SAAT YER

TARİH;                  16 ARALIK 2012

GÜN;                      PAZAR

SAAT;                    19;00

MERKEZ ÜSSÜ; TT ARENA STADYUMU

Günlerdir eyyam sever blogerların aklını ve okuyucuların merakını fazlası ile tıklayan Kıyamet Pilavı, söylentilerin aksine 21 Aralıkta değil 16 Aralık’ta kopacak!

Fatih Terim ile Buzadam Aykut Kocaman’ın orduları TT Arena Meydanında karşı karşıya gelecek. Günler öncesinden birbirlerine bel altından vuran, aba altından sopa gösteren bu iki kumandan, bu savaştan sonuç ne olursa olsun mağlup ayrılacaklar. Aynı renkten akrabalıkları olsa bile Kuzey Güney gibi birbirlerine düşman iki kardeşin bu 100 yılı aşkın belgeselinde sonucun mutlu sonla berabere bitmesi imkansıza yakın. Beynelminel Yönetmen Cüneyt ÇAKIR’ın yönetmemesi gereken maça yeni kurban arayışları şimdiden başladı. Mayalıların abuk subuk taş plaklarından ilahi melodiler çıkarmakta pek mahir olan yerli blog ahalisi, Tanrı Kitabına bakmayı akıl etseydi ne aralık bu Aralık saçmalığına da bir son verecekti. Ama Yalan, gerçekten daha inandırıcı gelir her zaman . Yalana inanmak çok kolaydır çünkü yormaz adamı, gerçekse yorar acıtır sarsar bu yüzden yalan dolan ne varsa hemen inanırız, oysa gerçek öylemi kırk dereden su getirisin de kırk katarla bir yudum içenin çıkmaz….

Kıyamet mi istiyorsunuz, alın size kanlı canlı kıyamet. Mayalılar değil öz be öz ben söylüyorum. Saat, yer, gün …İnanmayan buyursun gelsin.

 
Toplam blog
: 220
: 212
Kayıt tarihi
: 14.08.12
 
 

İşimiz gücümüz  finasalpara, ama sevemedik hiç bir daim kendi malımız gibi bedenini. Neyse bize b..