Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Haziran '14

 
Kategori
Siyaset
 

Asıl utanç abidesi kim?

Asıl utanç abidesi kim?
 

Ağrı Belediye Başkanı


Sırrı Sakık, Kazım Karabekir Paşa'nın adı geçen mahalle ve okullardan isminin kaldırılacağını ve Pilotlar Anıtı'nın da kaldırılacağını söyledi.
 
Sen belkide şu anda Kazım Karabekir Paşa ve askerleri sayesinde bulunduğun topraklarda belediye başkanlığı yapıyorsun. Buna rağmen hangi cesaretle Türk Ordusuna sayısız katkı sağlamış, birçok bölgemizi düşman işgalinden kurtarmış, Atatürk için çıkarılan yakalama emrini hiçe sayarak Cumhuriyetin ilanına katkı sağlamış bir Paşa'nın isminin sokak ve okullardan kaldırılacağını açıklayabiliyorsun? Bu nasıl bir ihanettir? Yoksa soyunun dayandığı yabancı milletlerin bizim topraklarımızı işgal etmesine engel olduğu veya kaybedilen toprakları geri kazandırdığı için mi bu nefret ve kin?
 
İran'dan Türkiye'ye dönüş yapan uçak filosundan ikisinin düşmesi sonucu şehit olan Fethi SÜLKER ve Sıddık UYAR isimli pilotlar için yapılan Pilotlar Anıtı'nıda utanç abidesi olarak adlandırman ve bu anıtında kaldırılacağını söylemen senin Türk tarihine ve devletine olan düşmanlığını ve nefretini açıkça ortaya koymaktadır.Ayrıca bu uçakların Ağrı isyanını bastırmak ve kürtleri öldürmek amacıyla gönderildiği yalanını söyleyerek halkın devlete karşı bilenmesine sebebiyet vermen ise senin başka devletler tarafından gönderilmiş nifak tohumlarından biri olduğunun en açık örneğidir.
 
Ne güzel söylemiş Atsız Ata;
 
Biz, kanı Türk olmayan yurttaşlardan bu yurda ne kadar bağlılık beklenebileceğini birçok acı denemelerle öğrenmiş bulunuyoruz..
 
Toplam blog
: 9
: 69
Kayıt tarihi
: 05.06.14
 
 

1993 İstanbul doğumluyum. Memleketim Konya. Trakya Üniversite Dış Ticaret Bölümü 2.Sınıf Öğrencis..