Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Haziran '17

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Aşk ve sevginin frekansına çıkmak için gülün

Aşk ve sevginin frekansına çıkmak için gülün
 

Bizler hepimiz birer enerjiyiz, sadece biz mi çevrenizde gördüğünüz her şey. Duygu ve düşüncelerimiz de birer enerji. Peki neden birbirimizi bedenli olarak, ağacı, hayvanı kendine özgü şekillerde görüyoruzda enerji olarak göremiyoruz.

Çünkü hepimizin yaydığı titreşimler farklı sevgili dostlar. Mesela sağlıklı insan beyni: 71-90 MHz iken, sağlıklı insan bedeni: 62-68 MHz’dir. Duyguların ve düşüncelerin frekansları yüksek olduğu için onları çıplak gözle göremeyiz. Çok hızlı çalınan bir gitarın tellerini düşünün öyle yüksek bir frekansta titreşir ki çalınırken sanki tel yokmuş gibi görünür.

İnsan bedeninin veya düşüncelerinin frekanslarını çeşitli aracılarla ölçmek mümkündür. Bu araç bazen insan yapımı bir elektrnik alet olurken bazen insanın elleridir. Ve aynı şekilde frekanslar çeşitli yöntemlerle yükseltilip dengelenebilir. 

En iyi tedavi sevgi ve aşk frekansına yükselmektir. Çünkü her şeyin tek ilacı sevgidir. Peki bu nasıl olacak? Cevap çok basit sevgili dostlar; GÜLEREK…

Evet sadece gülerek hayatınızda ki her şeyi düzeltebilirsiniz. Moralinizi, sağlığınızı, bolluk bereketinizi, işlerinizi, aklınıza gelen ne varsa…

Aşk ve sevginin frekansı, Tanrı’nın yaratılış frekansıdır. 528 mhz’dir. Müzikte de mi notasına denk gelir. Bu frekansta yapılmış besteleri dinleyerek de frekansınızı sevgiye ve aşka ayarlayabilirsiniz. Yalnız dinlediğiniz bu müziklerin sözsüz olmasına lütfen önem veriniz. Youtube’da 528mhz müzik yazarak arattığınızda pek çok seçenek var. Kalbinizle hissederek seçim yapın. Sizin içinizi ısıtan, mutlu eden hangisiyle onu belli sürelerde dinlemeye gayret gösterin.

Kendinizi sevgi ve aşka asla kapatmayın. Hepimiz negatif veya pozitif izler bırakan ilişkiler yaşadık. Ama bütün ilişkiler aynı olacak diye bir şart veya kural yok. Siz kendi frekansınızı aşka, sevgiye yükselttikçe o frekanstaki insanları kendinize çekeceksiniz. Ayrıca bunun şöyle bir avantajı da var. Ne kadar sevgi frekansındaysanız  hayatınızın aşkını, ruh eşinizi kendinize çekmeniz o kadar kolaylaşır. Çünkü düşük frekansta bir aşk yaşamanız olanaksızdır veya yaşadığınız şey aşk değildir.

Ne diyor usta; "Aynı sularda/nehirde iki kez yıkanılmaz" Herakleitos.

Tanrı insana aynı zaman, aynı mekan, aynı şartlardaki bir fırsatı sadece bir defa verir; onu değerlendirip değerlendirmemek insanın elindedir. Buna benzer başka bir fırsat geldiğinde ise ne ortam ne de siz aynı değildir artık. Yani alınması gereken dersi zamanında almak gerekir.

Evrende her şey değişir, hiçbir şey aynı kalmaz, her şey akar, her şey hareket eder. Bu nedenle aynı nehre bir daha girdiğinizde su da aynı su değildir, siz de eskisi gibi değilsinizdir, siz de değişmişsinizdir. Çünkü her şey akar, değişir. Değişim süreklidir.

Siz değiştikçe, frekansınızı yükselttikçe aynı değişimden geçen ve aynı frekansta olan insanları kendinize çekeceksiniz ve yaşayacağınız her şey değişecek. Sadece aşk’ı tadıp mutlu olacaksınız. Diğer yaşanılanlar iyi veya kötü anılar olarak, size katılmış, tecrübe kazandırmış önemli tecrübeler olarak bir yerlerde kalacaktır. O yüzden gülün, sevgin, aşık olun, kendinizi hiçbir zaman bu duygulara kapatmayın. Unutamadığınız tatlı anılar yaşadığınız ve şu an hayatınızda olmayan insanlara da gülerek bir selam çakın ve onlara size yaşattıkları için teşekkür edin.

Danışanlarım arasında, çevremde; “ben o kadar güzel şeyler yaşadım ki bir daha aynısını hiç kimseyle yaşayamam” korkusu taşıyanlar var. Sevgili güzel insan; sakın şundan korkma, madem bir kere aşkın frekansına yükselip o muazzam duyguyu tattın o halde biliyorsun nasıl olduğunu, neler yapman gerektiğini, hiç bilmeyen insana göre daha tecrübelisin ve senin işin daha kolay. Merak etme asla daha kötüsünü yaşamazsın, o duyguya yeniden çıktığında mutlaka ama mutlaka daha güzelini yaşarsın.

Peki o zaman o insana haksızlık etmiş, ayıp etmiş olmayacak mıyım? Hayır sana zamanında güzel şeyler yaşatan o güzel yürekli insan da senin daha da mutlu olmanı isterdi buna emin ol. Kendini aşka kapatmanı, sadece gelişi güzel ilişkilerle vakit geçirmeni istemezdi. Çünkü yüreği güzel insan asla bencil değildir. Mutluluğu sadece onunla yaşayıp, ondan sonra yaşayan bir ölü gibi, hissiz, duygusuz yaşamanı kesinlikle istemez. Kendini o’nu aldatmış, ihanet etmiş gibi hissetmene  hiç gerek yok.

Çünkü hayatımızdan ayrılmak, çıkmak zorunda kalan insanlara rağmen hayat bizler için devam ediyor. Hayatı kendine heba etme. Yaşa gönlünce, gül, eğlen, aşık ol, aşık oldur, sev, sevdir ve tüm bunlara izin ver.

Her ne haliniz varsa GÜLÜN; hep GÜLÜN….

Mail: asynktl@gmail.com

 
Toplam blog
: 6
: 1354
Kayıt tarihi
: 21.08.10
 
 

Kişisel Dönüşüm, Spritüel Gelişim, Şifa Enerjileri yazılarımla buradayım.... Kitabım "Frekansınız..