Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Şubat '18

 
Kategori
Magazin
 

Aşkım Kapışmak: "Aşk Acısı Diye Bir Şey Yoktur"

Aşkım Kapışmak: "Aşk Acısı Diye Bir Şey Yoktur"
 

Ece Türkiye tarafından yönetilen Antalya Migros AVM, önceki gün Kişisel Gelişim Uzmanı Aşkım Kapışmak'ı ağırladı.  Banu Noyan organizasyonuyla gerçekleşen Aşkım Kapışmak ile söyleşide merak edilen tüm sorular yanıt buldu. 

Etkili iletişim, pozitif yaşam, kadın-erkek ilişkileri, ikili ilişkilerde doğru iletişim ile ilgili sırlar veren Aşkım Kapışmak, özellikle son dönemde gündemden düşmeyen çocuk istismarıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. 

ERKEK BEYNİ 4 ŞEYE ÇALIŞIR: YEMEK, PARA, FUTBOL, CİNSELLİK

Kapışmak, “Savaş ve kaos durumlarından sonra cinsel saldırı ve pedofili ve sapkınlık artar. Suç eğilimli insanların içindeki dürtüler ortaya çıkar. Kadın cinayetleri ve kadına şiddet sahiplenme ve mülkiyet arzusundan kaynaklanır. Erkek beyni 4 şeye çalışır; yemek, para, futbol ve cinsellik” dedi. 

FEMİNİZM ERKEK DÜŞMANLIĞI DEĞİLDİR

Feminizm’in erkek düşmanlığı olmadığını dile getiren Aşkım Kapışmak, “Feminizm erkek egemenliğine, mülkiyetçiliğine karşı koymaktır. İnsanlar sosyalleşmez ve şehirlileşmezse avamlaşır. Lütfen sosyalleşin” mesajı verdi. 

FEDAKARLIK İLİŞKİYE İYİ GELMEZ

İlişkilerde fedakarlığın ters teptiğini söyleyen Kapışmak, “Fazla fedakarlık ilişkilere iyi gelmez, erkekler keşfedebileceği kadınları sever. Çok fazla açık davranırsanız, ilgisini çekmez, kıymetinizi bilmez. Her iki taraf da karakterini ortaya koymalı” diyerek ilişkilerle ilgili tüyolar verdi. 

ALIŞKANLIKTAN VAZGEÇMEK ACI VERİR

Kapışmak ayrıca, “Aşk acısı diye bir şey yoktur. Alışkanlıktan vazgeçmek acı verir. Aşık insan karşısındakinden ayrılamaz” dedi. 

KIZLAR ERKEKLER İÇİN DEĞİL, KENDİLERİ İÇİN GÜZELLEŞSİN

Anne ve babalara seslenen Aşkım Kapışmak, “Kızlarımız kendilerini geliştirsin. Ayakları yere sağlam bassın. Kendileri için güzel olsunlar, erkekler için değil” sözleriyle alkış aldı. 

AYRI EVDE YAŞAMAK EVLİLİĞİ KURTARIR

Evliliklerle de ilgili konuşan kişisel gelişim uzmanı, “Artık evliliklerde ayrı evlerde yaşama durumu ortaya çıktı. Bu ilişkiyi kurtarabilir” sözleriyle ise konukları şaşırttı. 

Kitapları büyük ilgi gören, televizyon programları, stand-up gösterileriyle de adından söz ettiren Aşkım Kapışmak, söyleşi sonrasında Antalya Migros AVM ziyaretçileriyle selfie çektirdi. 

 

 

 
Toplam blog
: 598
: 166
Kayıt tarihi
: 28.02.16
 
 

1991 yılında Show Haber'de stajyer muhabir olarak başladım. Daha sonra, İlker Yasin yönetimindeki..