Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Kasım '16

 
Kategori
Güncel
 

At yarışında kaza

At yarışında kaza
 

RAHVAN AT YARIŞI KAZASI


 Hörmetçi Kayseri Rahvan At yarıışları etkinliğinde geçtiğimiz hafta talihsiz bir kaza yaşandı . Atlardan biri, yarış halindeki atları görüntülemeye çalışan fotografçıya çarparak kazaya sebep oldu. Kazada fotografçının burnu ve omuzu kırıldı makinası parçalandı hayati tehlikesi yok.

 Aklıma çiçek alıp hastahaneye gitsem şu çektiğiniz son kareye bakabilirmiyim desem diye delicesine fikirler geliyor tövbe tövbe...

Kazazedeye çok geçmiş olsun diyorum .Allah acil şifalar versin; ama fotograf çekerken kendini paralamaya gerek olmadığı, en iyi kare benim demeden önce kişinin kendi can güvenliğinin alınmasının daha önemli olduğu bir kere daha ortaya çıktı .

 Burada benim bahsettiğim talihsiz kazada olayın iki boyutunun bulunması ; Birincisi fotograf çeken kişinin kendini güvenli bölgeye almadan kendisinin ve başkalarının can güvenliğini tehlikeye atmayacak şekilde fotograf çekmesi ikincisi etkinlik organizasyonundan sorumlu kişilerin güvenlik koridoru gibi parkur içinde ve dışında hazırlıklarının tam olması , ambulans , itfaiye gibi can ve mal kurtarmakla görevli kişilerin sahada hazır tutulmalarının gerekliliği  bir kez daha ortaya çıktı.

Umarım birileri bu kazadan ders çıkarıp önce kendi can güvenliğini almadan başka kimselerei tehlikeye sokmadan fotograf çekebilir, bir etkinlik organizasyonu yapan görevliler etkinlik düzenlerken sağlığın ve güvenliğin ön planda tutulduğu insanların eğleneceği, canların yanmayacağı güzel işler çıkarırlar.

Kazasız belasız nice etkinlere sevgiyle...

Mustafa Balta

 
Toplam blog
: 10
: 300
Kayıt tarihi
: 11.09.12
 
 

Kayseri de yaşıyorum Kayseri TED Koleji mezunuyum Kendime ait iş yerim : Aps Artistic Photo Studı..