Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Mart '16

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Ateşli seks için tavsiyeler

 
Seks yapmayı bir görevmiş gibi algılamaktan vazgeçin ve önerilerime kulak verin..
 
Aksi takdirde seks hayatınızdaki monotonluk ilişkinizin bitmesine kadar gidecek ciddi sorunlarla karşılaşmanızı sağlayacaktır..
 
Özellikle bayanlar, beraber dışarı çıktığınızda iç çamaşırı giymeyin ve bunu uygun bir anda partnerinizin kulağına fısıldayın..Sizi yatağa atmak için fırsat kollayacaktır..
 
En sinirli ve kavgalı hallerinizde bile sevişmekten kaçmayın,bu durumlarda normalden daha fazla istekli olabilirsiniz..
 
Seks yaparken nefesinizi tutmayın ve içinizden gelen sesleri partnerinizin duymasına izin verin.Ve mutlaka partnerinize iltifat etmeyi unutmayın.. 
 
Sevişmelerinizi yatak odanızın dışına taşırın..Evinizin içindeki her mekanı bunun için değerlendirmeye bakın..
 
gecenin nasıl bir gece olmasını istediğinizi partnerinizle paylaşın..Sizin o an romantik mi yoksa vahşi duygular içinde mi olacağınızı bilmesini sağlayın..
 
Değişik sürprizler yapın, ona ne yapmak istediğinizi anlatan küçük mesajlarla duruma hazırlıklı olmasını sağlayın..Bunları görüp duydukça sizi heyecanla bekleyecektir..
 
Mutlaka farklı pozisyonlar deneyin, hatta bu pozisyonlar için küçük notlara yazılmış bir çekiliş bile yapabilirsiniz..Şansınıza ne çıkarsa..
 
Banyoda birlikte zaman geçirin, güzel kokuların ve yağların olduğu bir küvet ikiniz içinde çok cezbedici olacaktır..
 
Mutlaka ellerinizi kullanın, hassas noktalarınızı keşfetmeniz beraber bir hazine bulmanızı sağlayacaktır..
 
Göğüs uçlarındaki sinir uçlarını mutlaka hareketlendirin.Vücudun bu bölgesi çok hassastır ve oldukça zevk almanızı sağlayacaktır.. 
 
Ön sevişmenin tadını çıkarın ve yapabildiğiniz kadar uzatmaya çalışın..Sonrasında gelecek volkanik patlamalar için oldukça önemlidir..
 
Seks sırasında seçtiğiniz müzik sizi ve partnerinizi havaya sokacak ve rahatlamanızı sağlayacaktır..Aynı zamanda ışık düzeyini de iyi ayarlamanız önemlidir..
 
Yatak odanız size özeldir ve orayı sade ve konforlu bir hale getirerek keyifli seks geceleri yaşamanızı sağlayacaktır..Güzel kokular,mumlar ve yumuşak yastıklar önemlidir..
 
Karşılıklı olarak birbirinizle mutlaka fantezilerinizi paylaşınız..Bu fanteziler ve samimi paylaşımlar çılgınca geçecek gecelerin habercisidir..
 
Yatak odanızda bulunduracağınız bir ayna kendinizi izlemenizi ve bundan oldukça zevk almanızı sağlayacaktır..Denemeye değer.. 
 
 
Beraber izleyeceğiniz yetişkin filmleri ilişkinize başka bir boyut kazandıracak ve kendinize olan güveninizi gösterecektir..Ve bu oldukça çekici bir durumdur.. 
 
Gözlerinizin kapalı olduğu bir sevişme oldukça heyecanlı olacaktır..Bu şekilde birbirinizin hassas noktalarına dokunmak oldukça zevkli gelecektir..
 
Seks esnasında isteklerinizi mutlaka birbirinizin kulağına fısıldayarak devam edin..Gittikçe keyifli bir hal alacaktır..
 
Ve kesinlikle rahat, samimi olun..Kendinize olan güveniniz partnerinizi rahatlatacak ve size uçsuz bucaksız bir yol açacaktır..
 
Yatak odanızda bulunduracağınız yetişkin seks oyuncakları ilişkinize başka bir keyif katacaktır.. Tabularınızı yıkın..
 
 
 
Toplam blog
: 9
: 391
Kayıt tarihi
: 23.01.15
 
 

Kadınlara öğütler... ..