Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Nisan '17

 
Kategori
Mizah
 

Ayın önemli astroloji olayları-dikkat mizah içerir

Ayın önemli astroloji olayları-dikkat mizah içerir
 

Gökyüzünde halay var, bize karşı alay var.


Gökyüzünde halay var, bize karşı alay var.
 
Jüpiter Mars'la el ele, Merkür geri geri giderken Venüs'ü teğet geçti, çıkmaz ayın son salısına kadar gökte ne varsa yerde de o var; koçlar, aslanlar, zürafalar ve köstebekler ay burçlarının etkisinde kalacak, yoğun yağışlar başakların boyunlarını bükecek, ikizlerin biri ay diğeri güneş, yani ayın 19 undan 32sine kadar yoğun baskılar ve kayıplar yaşanacak, yeni ayda kayıplar bulunacak ama geçmişten gelen ve tıkanıklık yaratan olaylar çözülmeye başlayacak. 
 
Bir daha ki çıkmaz ayın çıkmaz pazartesisine kadar bu etkiler özellikle Orion dna sı taşıyanları etkileyecek, dna sı dns e doğru yavaş yavaş değişenler bu etkileri fazlasıyla hissedecek. Sen ben o hepimiz tepetaklak olacağız ama iki gün sonra düzeleceğiz, biraz mutlu olup sonra yine karamsarlığa düşeceğiz, kaos olacak.
iki gün sonra düzelecek bu sefer de komşumuz bize çemkirecek aman dikkat, sakinliğinizi koruyunuz, komşu iseniz kimseye çemkirmeyiniz, 
 
Tabii bunlar olacak ama herşey sizin kendi gücünüze ve iradenize bağlı, bunlardan en az etkilenmek sizin elinizde ama yine de bundan kaçış yok. Daha neler neler olacak, beni takip ediniz mutlaka.
 
Toplam blog
: 191
: 1283
Kayıt tarihi
: 16.01.07
 
 

Başlangıçta sadece su ve onun üzerinde salınıp duran sis mevcuttu.  Baba Apsu ortaya çıktı ve tat..