Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Kasım '08

 
Kategori
Burçlar
 

Başak burcu

Başak burcu
 

başaklar düşünür sürekli.


Koskoca burçlar bölümünde bir Başak burcunu yazan yok.

Başak burcu zor bir burç olduğu için kimse yanaşmadı yazmayı. Ya da Başak burcu olan kimse yok.

Yoksa neden yazılmasın?. Ha bir de şu olabilir . Kendi burcumu yazsam ne olur? ‘’Banane’’ diyen çoktur.

Başak burcu kimdir? Benim aklıma ilk gelen ‘’Gereksiz şeylerin üzerinde çok duran kişiler’’. Buna katılırmısınız bilmem ama ben olabilir derim.

İnceleme oranı da çok yüksektir Başakların. Her insanı karşısına alır. ‘’Alır’’ derken uzaktan bakar. Nedir kim olduğunu hemen karar verir. İnsan sarrafının bir alt versiyonu.

Detaycıdır Başak burcu. Kimsenin aklına gelmeyeceği şeyleri yapar. Hayatı bu kadar detaycı incelemesi yanlışmıdır? Kimi taraflarca yanlıştır. Kimse bu kadar detaya inmez.

Çok düşünür başak burçları bir konu hakkında . Sanki yapacak başka bir şeyleri yokmuş gibi sürekli düşünür. Bu kötü bir şeymidir? Düşünerek nereye varabilinirki?

Daha sonra daima dost bulmağa çalışır. Dost bulur mu bilinmez ama kendi kendilerine yeter aslında. Yaşam dediğin TEKTİR aslında. Kendin yaşıyorsun kendin ölüyorsun.

Sürekli bir arayış içindedir. Birisi onu dışarı atsın. İstediğini yap desin . Kendine bir şeyler bulur. ‘’Atmak’’ fiilini kovmak anlamında söylemiyorum. Hani bir insanla denizde yüzüp koskoca denize baş başa kalmak istersin ya onun gibi bir şey.

Evet evet gereksiz şeylerle çok uğraşır. Sebebini bilmiyorum.

Değişkendir bir de.... Bir dakikası bir dakikasına uymaz. Dengesiz demiyorum. Bir bakarsınız şimdi üzgündür. 10 dakika sonra bakarsınız çok neşelidir. Herhalde o yaşamı anlayamamışın bir göstergesidir. Ya hangi ruh halinde olduğu bilinmez?

Kimseye kin ve nefrette bulunmaz. Bazıları ona kin ve nefret duyabilir. Bu çok doğaldır da... Sevenleri kadar sevmeyenleri de vardır insanların.

Aşırı duygusal olabilirler. Duygu onlar için önemlidir. Duygulanmak onların göbek adıdır. Aslında duygusal konulara, aşka meşke, olaylara, mantıklı bakarlarsa duygusal özellikleri kalkar.

Başak burcu budur. Başka burcu yoktur. Başaklar insanların ta kendisidir aslında.

Bir başak burcu bildiğin , bir yer var mı bildiğin.


 
Toplam blog
: 386
: 739
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

Eskiden Ergin (yengeç dansı) rumuzuyla yazardım. . Doğruyum, çalışkanım Fenerliyim.   @Ergin Fene..