- Kategori
- Siyaset
Başbakan 76 milyonun mu, AKP nin mi?

Resim Hikmet Çetinkaya'dan alınmadır.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eylemci gençlerle sürpriz bir görüşme yapabileceği konuşuluyor. Başbakan Erdoğan, son iki gündür yaptığı konuşmalarda bu yönde sinyaller vermişti. Bu konuda yeni bir açıklama da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik’ten geldi. Radikal’e konuşan Hüseyin Çelik, “Sayın Başbakanımız gençlerle görüşebilir” derken kendisinin bu konuda aracı olabileceğini de açıkladı.
Sayın Başbakan 76 milyonun Başbakanıyım diyor ama Başbakanın yapacaklarını Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı yapıyor.
Hükümet sözcüsü hatta hükümet üyesi bir bakanlar dururken başbakanla ilgili açıklamayı Gn.Bşk.Yardımcısı yapınca benimde aklıma şu soru geliyor: Başbakan Adalet ve Kalkınma Partisinin' mi Başbakanı; Türkiye Cumhuriyetinin mi?