Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Mart '09

 
Kategori
Güncel
 

Başbakan'ımıza

Sayın Başbakan'ım: Kredi kartı borçlularına ''Mağdur'' denmesine kızıyorsunuz. ''Onları dürüst bulmuyorum.'' diyorsunuz.
Sayın Başbakan'ım, kabul edelim ki kredi kartı borçluları dürüst değil. De kredi kartlarına aylık yüzde 4.39,
yıllık yüzde 52.68 faiz uygulayan bankalar mı dürüst ? Vatandaşın vadeli mevduatına yıllık yüzde 12 faiz. Kredi kartı kullanıcılarına yani tüketicilere yüzde 52.68 yıllık faiz. Ayrıca bankalar faizin faizini de alıyorlar. Tefecilere
rahmet okutuyorlar. Üstüne üstelik bankalar tüketicileri koruması gereken yasaları da ihlal ediyorlar. Suç işliyorlar.
Tefecilk yapıyorlar. Dürüst mü oluyorlar?
8 bin liralık borç oluyor 27 bin lira. Kampanya diyorlar. Öde 16 bin lira. Silnsin borç. Ne kampanyası? 9 bin lira fark. Ne kampanyası?
Ben de kredi kartı borçlusuyum. Sizin deyiminizle dürüst sayılmıyorum. Oysa ben terör örgütü mağdurluğunun getirdiği bir kredi kartı borçlusuyum. Devletinize karşı yapılan bir yolsuzluğu ortaya çıkarıyorsunuz. Terör örgütünün kaynağını kurutuyorsunuz. Devletin soyulmasını engelliyorsunuz. Terör örgütü aile fertlerinizin canına kastediyor. Yolsuzluğu ortaya çıkardığınızda sırtınızı sıvazlayanlar ''Saldım çayıra Mevla'm kayıra '' nakaratını tekrarlıyorlar.
Terör örgütünün elinden aile fertlerimi kurtarmak için kredi kartlarından nakit çekiyorum. Tefeci zihniyetiyle hareket eden bankarın faiz tuzağına düşüyorum. Ve bankaların pençesine düşüyorum. Hepsinden daha acısı Başbakan'ımın gözünde dürüst vatandaş olmuyorum.
Elbette ben dürüst değilim.Devletimin çıkarlarını koruduğum için dürüst değilim. Beni koruması gerekenler korumadıkları için dürüst değilim. Aile fertlerimin hayatlarını terör örgütünün elinden kurtarmak için kredi kartlarından nakit çektiğim için dürüst değilim. Kendileri koruma ordusuyla gezerlerken, beni koruyamayan ya da korumayan amirlerime ''Vatan sağolsun'' dediğim için dürüst değilim.

 
Toplam blog
: 193
: 183
Kayıt tarihi
: 09.05.08
 
 

1957 Erzurum doğumluyum. 1982 -9 Eylül Üniversitesi   İktisadi veTticari Bilimler Fakültesi   Maliy..