- Kategori
- Güncel
Başbakan Tayyip Erdoğan’dan inciler

Taksim Gezi Parkında başlayıp tüm Türkiye’ye yayılan olaylarla ilgili Sayın Başbakan Tayyip Erdoğan’ın ağzından inciler:
Onlar yüzbin çıkarırsa ben meydanlara bir milyon çıkarırım.
Ağzı olan konuşuyor.
Birkaç çapulcunun halkımızı tahrik etmesine seyirci kalamayız.
Protestolar dış bağlantılıdır, onların yetkilileri ile görüşmelerimizi yapacağız, hatta gerekirse hesaplaşmalarımızı da yapacağız.
Tencere tava hep aynı hava, bunlar aşılır problem değil.
Gezi Parkı olayı aşırı uçların organize ettiği bir olaydır.
Şu anda evlerinde bizim zorla tuttuğumuz bu ülkenin en az yüzde ellisi var. Biz onlara diyoruz ki aman sabırlı olun, sakın bu oyunlara gelmeyin.
Polisi çekilsin diyorlar, Polis başbakanlık ofisini korumayacak mı?
Bize itidal tavsiye edenler kendileri itidal çizgisine gelsinler. Polis mutedil davranmaktadır.
Ağzından çıkan sözlerle ve Türk halkına olan aşırı şiddet uygulamalarıyla (biber gazı, portakal gazı, insanı havada uçuran tazyikli su) sayın Başbakan Tayyip Erdoğan yangına maalesef körükle gitmiştir. Ayrıca Türk televizyonları da sus pus olmuştur. Ulusal Kanal televizyonu hariç, Ulusal Kanal izlenme oranı tavan yapmıştır. Demek ki Türk televizyonlarının patronları da korkutulmuştur diye düşünüyorum.
Bir de Başbakanlık baş danışmanı Yalçın Akdoğan “Tayyip Erdoğan’ı kimseye yedirtmeyiz” demiş. Yani Türk Halkı yamyam mı da kendi başbakanını yesin? Bence ona yanlış akıl verenler onu yemek üzeredirler.
Şiddet şiddeti doğurur. Her türlü güç şu anda hükümetin elinde bulunmaktadır ve bu gücün başında Sayın Başbakan Tayyip Erdoğan bulunmaktadır, o halde uzlaşma elini gücü olan uzatmalıdır. Elinde gücü olanlar insanları tahrik etmemek için biraz alttan alarak karşı tarafa yanaşmalıdır.
Aksi halde evinde oturan nineler, dedeler bile sizin deyiminizle çapulcu olurlar ve gösterilere katılırlar.
Herkesin sağduyulu olması dileğiyle..
Sibel Koçarslan
Resim netden alıntıdır.