Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Temmuz '10

 
Kategori
Güncel
 

Başkan Özcan, ''Herşey çağdaş ve daha güzel Mersin için'' dedi

Başkan Özcan, ''Herşey çağdaş ve daha güzel Mersin için'' dedi
 

Başkan Özcan,Dünya Kenti Mersin için,gecesini,gündüzüne katıyor.


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, kentin birçok farklı noktasında yapılan ve yapımı sürdürülen yol çalışmalarının daha çağdaş bir Mersin için gerçekleştirildiğini söyledi.

Çalışmalara ilişkin bilgi veren Başkan Macit Özcan, Gazi Osman Paşa Caddesi, Mustafa Kemal Mahallesi 201. cadde, 17. cadde ve 13. caddelerin yapımının tamamlanarak Mersinlilerin hizmetine sunulduğunu söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görevde bulunduğu 12 yıldan beri Mersin’in altyapı, kaldırım, asfalt, içmesuyu, atıksu, çöp gibi büyük önem taşıyan sorunlarını çözüme kavuşturduklarını belirten Başkan Macit Özcan, bu çalışmaların yanı sıra yeni konut alanları da düzenleyerek yeni bir Mersin oluşturduklarını kaydetti.

Yeni konut alanları ile birlikte buraların her türlü altyapı sorunun çözüme kavuşturulduğunu hatırlatan Başkan Macit Özcan “Ancak farklı kurumların yaptıkları kazı çalışmalarından ötürü yaptığımız yollar maalesef kazıldı. Şu anda yeniden asfalt çalışmalarına başladık. Birçok caddede ekiplerimiz hizmet veriyor” dedi.

Bir süreden beri vatandaşlarımızın bu kazılardan dolayı şikayetleri olduğunu hatırlatan Başkan Macit Özcan; Tedaş, Meski, Emniyet Müdürlüğü ve doğalgaz şirketinin yolları kazmalarından dolayı bu sıkıntıların yaşandığına dikkat çekti. Modern bir şehir için altyapının tamamlanmasının şart olduğunu ve bu kazıların da bu nedenle gerçekleştiğine inandığını söyleyen Başkan Macit Özcan “Ancak gelinen nokta Gözne’de bulunan kaliteli bir asfalt şantiyesini faaliyete geçirdik. Bu sayede şimdi Mersinlilere kaliteli asfaltlar ile çok güzel yollar ve caddeler yapıyoruz” diye konuştu.

“Mersinliler her şeyin en iyisine ve en kalitelisine layıktır” mantığı ile hizmet ürettiklerini ifade eden Başkan Macit Özcan “Mersin’in ihtiyaçları doğrultusunda şehrin neresinde olursa olsun hizmet üretmeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Blog Yazarı'nın notu:

Daha ne denir, kendisini feda eden ve gecesini, gündüzüne katan Başkan Özcan için...

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..