Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Haziran '09

 
Kategori
Spor
 

Başkan Türk, Avrupa tekvando şampiyonasında başarılı sporcuyu makamında kabul etti...

Başkan Türk, Avrupa tekvando şampiyonasında başarılı sporcuyu makamında kabul etti...
 

Akdeniz Belediye Başkanı Türk,Sporcu Mehmet Dolaş ve Milli Takım Antrenörü Mustafa Dolaş birlikte.


Mersin Akdeniz İlçe Belediye Başkanı M. Fazıl Türk, Avrupa Gençler Tekvando şampiyonasında, kilosunda Avrupa üçüncüsü olan Mehmet Dolaş ve antrenörünü makamında konuk etti.

Ziyarette söz alan Milli Takım Antrenörü Mustafa Dolaş, İsveç’in en güneyinde bulunan 25 bin nüfuslu Trelleborg kentinde 28–31 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Avrupa Gençler Tekvando Şampiyonası’nda Mehmet Dolaş’ın üçüncülüğü elde ettiğini söyledi. Bütün imkansızlıklarına rağmen sporcularının böyle bir başarıyı yakalamış olmasından ötürü gurur duyduklarını dile getiren antrenör Dolaş, sponsor buldukları takdirde dünya ölçeğinde derece elde edeceklerinden emin olduğunu sözlerine ekledi.

Kentimizin yetiştirdiği bir sporcunun böylesi bir başarı elde etmesini memnuniyetle karşıladıklarını dile getiren Akdeniz Belediye Başkanı M. Fazıl Türk, tekvandocu Mehmet Dolaş’ı Mersin ve Türkiye adına tebrik etti. Akdeniz Belediyesi olarak sporun ve sporcunun yanında olduklarının altını çizen Başkan Türk, “Sporcumuzun başarılarının devamını diliyorum. Bu başarı bizi onurlandırmıştır. Biz Akdeniz Belediyesi olarak sporda başarıyı ödüllendireceğiz. Gelecekte daha büyük başarılara imza atacağınızdan şüphe duymuyorum. Sizin gibi aynı zamanda sporun bütün dallarında başarı gösteren öğrencilere her türlü desteği sağlayacağız” dedi. Ziyarette sporcu ve antrenörü, Başkan Türk’e mensubu oldukları kulübün sporcularının toplu bir fotoğrafını da armağan etti.
Başkan M.Fazıl Türk, Avrupa'da yüzümüzü güldüren sporcumuzun nezdinde tüm spor camiasına belirtiyorum ki ''Her zaman sporun ve sporcunun yanında sözde değil, özde olacağım''dedi.

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..