Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Şubat '07

 
Kategori
Bebek - Çocuk
 

Bebeğiniz için BebeFon..!

Bebeğiniz için BebeFon..!
 

Bebeğiniz dünyaya geldi. Artık tüm hayatınız o oldu. Gözünüz hep onun üzerinde. Bir an olsun bile ondan ayrı kalmak istemiyorsunuz. Bu gibi durumlarda aklınız evin değişik bir yerinde bile olsanız hep onda kalıyor:

"Acaba uyandu mı, ağlıyor mu?"

vb.. pek çok soru kafanızı karıştırıyor olabilir. Çağımız artık her türlü kullanıcısı beklentisine cevap verme dönemi Bu ihtiyacı ve bu yönde beklentileri gören firmalar gerek ses ve gerekse görüntülü olarak çocuğunuzun sesini veya görüntü+sesini size ulaştıran "Bebefon" Türkçe karşılığıyla verilen ürünlerini piyasaya çıkarmış durumdalar.

Aslında bizim gibi evi çok büyük olmayan ailelerde bile işe yarıyor. Çünkü çocuğunuza çok ses gitmesin (örneğin süpürgeyle evi temizlerken veya gürültülü bir film izlerken veya mutfakta yemek yaparken vb.. durumlarda çocuğun bulunduğu odanın kapısı kapalı olduğu için onu duymakda zorlanıyorsanız bu tür ürünler size derman olacaktır.

Sadece sesi kablosuz hava üzerinden ileten bu ürünlerin fiyatı 70-80 lira civarıda seyrederken görüntüyü de taşıyıp aynı zamanda 1.5" veya 2.5" gibi küçük LCD ekanında bunu size gösteren ürünlerin fiyatları 200-400 lira arasında değişebiliyor. Birkaç örnek ürünün yolunu aşağıda bulabilirsiniz:

http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=301154&productid=oyunbekobkk203

http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=301154&productid=oyunesc201

http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=301154&productid=oyuncms1000

Hoşcakalın..!

 
Toplam blog
: 410
: 3283
Kayıt tarihi
: 13.04.06
 
 

Bilgisayar, elektronik, internet alanındaki son gelişmeler. Tüketici elektroniğindeki trendler. Otom..