- Kategori
- Futbol
Belediye Fink attırmadı

Michael Fink
Beşiktaş, 2009-2010 sezonunun açılış maçında İstanbul Büyükşehir Belediye engelini aşamadı. Fink’in golüne eski Beşiktaş’lı İbrahim Akın karşılık verdi.
İsmail, Fink, Erhan ve Ferrari yeni sezonun yeni formaları olarak takımdaki yerlerini almışlardı. İsmail Köybaşı gelecek vaadediyor. İyi işlenirse Beşiktaş’ın kanayan kanadına çare olur hatta Milli Takımın da. Fink, vatandaşı Ernst’le uyum (!) sorunu yaşamazsa iyi bir ikili (ağır ikili) olabilirler. Biraz daha zamana ihtiyacı var gibi. Ferrari de piste yeni çıktı. Umarız erken spin atmaz.
Hücum hattı geçen yıl ki görüntüsünü koruyor. Sezon başı olmasının motivasyon eksikliği gözlendi üzerlerinde. Birkaç pozisyonda cömertliklerini sergilediler.
Nihat’ın bir an önce form tutup forvet hattını toparlaması gerekiyor. Beşiktaş taraftarının Nihat’tan beklentisi büyük ama Nihat, Kovaçeviç’in yanındaki Nihat değil artık. Real Sociedad’da fırtınalar estiren futbolcu Villareal’de futboluna hiçbir şey katamadığı gibi uzun sakatlıklarının da etkisiyle bir gerileme dönemi geçirdi. Taraftar şimdi Nihat’tan bir patlama bekliyor.
Ve Denizli, Nihat-Bobo-Holosko üçlüsünden iyi bir ileri ikili oluşturmak zorunda. Ya da Nihat veya Holosko’yu sağ açık oynatacak.
Büyükşehir Belediye cephesinde ise bir İbrahim Akın klasiği vardı bu akşam yine. Geçtiğimiz sezonun flaş ismi bu sezona da golle başladı. Dört büyüklerin belalısı eski Kocaelispor’lu Taner Gülleri yeni takımının ilk maçında yoktu. Neyse ki…
Gökhan Süzen de Belediye ekibinin göze batan futbolcularındandı.
Beşiktaş’ın mutlak bir 10 numara ihtiyacı var. Kadro, Şampiyonlar Ligi için fazla umut vermedi. Biraz toparlanması lazım.
Ligin ilk gününü Beşiktaş alfabetik sıra avantajıyla lider bitirdi.
Bu blog Canlı Maç Anlatımı sayfamızda da yayınlanmaktadır