Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Mart '12

 
Kategori
Magazin
 

Bence ayıp ya sence?

Bence ayıp ya sence?
 

Pal FM'in sanatçılara destek amaçlı düzenlenen Müzik Ödülleri önceki akşam düzenlenen törende sahiplerini buldu. Sibel Can, Burcu Güneş, Mustafa Ceceli ve birçok sanatçı sevilen şarkılarıyla eşlik etti. 

İyi hoş güzel bir ortam olmuştur eminim diye düşünürken haberin devamında en iyi çıkış yapan erkek sanatçı açıklandığında ise katılımcılar gülmeye başlamış. En iyi çıkış yapan erkek sanatçı "Halil Sezai" o törene katılmamış bence çok da iyi yapmış, yerine televizyon dünyasından Hayrettin "Halil Sezai" kılığına bürünüp konukları güldürmüş.. Bu duruma ise yapımcı Ahmet Çelenk'in Hayrettin'e ateş püskürtmesi ortamı germiş, Hayrettin'in taklit yapması değil de yapımcının söyledikleri geriyor ortamı.. 

Bu konuya açıklık getirelim , yakın zamanın en iyi çıkış yapan ismi  "Halil Sezai" öyle düşünüyorum. İncir Reçeli ile tanındı (şahsen ben öyle tanıdım) ve filmdeki isyan şarkısı dillere dolandı, ardından güzelim şarkı isyeaann,isygaaann, gibi şekillere büründü. En son Şahan taklidini yapmıştı milleti güldürmeye çalıştı, şimdi ise ödül töreninde taklidi yapıldı. 

Bence  Halil Sezai'ye yapılan ayıptır bu, tamam tüm herkesin taklidi yapılabilir zevkle güler izleriz ama çok iyi çıkış yapmış, o beste için uğraşmış bir emek vermiş ve başkaları da bunları görmeden alay konusu olmuş.. 

Bir insan ile alay etmek, onun duyguları ile oynamak insanlık ayıbıdır, her kim olursa olsun geçmişten gelen ve hala devam eden ki devam de edecek olan bir konudur alay etmek. Aslına bakarsanız alay ederek karşıdaki insanı değil kendi değerinizi düşürüyorsunuz.

 Benim şahsi fikrim böyledir umarım insanlar bundan sonra alay konusu olmaz, kim olursa olsun..

 
Toplam blog
: 195
: 932
Kayıt tarihi
: 09.01.12
 
 

Ben kimim ne yaparım? Aklıma düşeni yazar, gördüğüm kareyi ölümsüzleştirmek isterim. Kulağıma tak..