- Kategori
- Blog
Beni Benim Gibi Olmayan Okuyor
Niye okuyorlar bilmiyorum, yazdıklarım onlara hitap etmiyor ki. İnandıkları değerleri eleştiriyorum. Benim gibiler beni terk etti, benim gibi olmayanlar…
Benim gibi değiller ama inandıkları değerler(saygı, vefa vs.) uğruna saçma sapan yazılarıma katlanıyorlar, bana değil insana değer verdikleri için.
Bende böyle tuhaf huylar yok maalesef.
İnsan olmayı hiç düşünmedim; yaratık veya bir canlı işte.
Değerli insanların dünyasında yerim yok ama gam değil değere inanmıyorum, kasaptan alınmış et gibiyim.
Benim gibiler beni okumuyor çünkü değer dediğimiz şeyler bende olduğu gibi onlarda da erozyona uğramış, dindar selam veriyor ateist küfrediyor çünkü saygı kalmamış.
Dinle alakam yok dindar okuyor, efendi değilim efendi kişiler okuyor düşünceleri ne olursa olsun ben bunlara çok değer veriyor ve saygı duyuyorum.
Benim gibiler çokbilmiş oluyor, her şeyi biliyorlar. Tevazua ben de karşıyım ama beni bile kale almayınca… Bilmelerini isterim ki çok da umurumda değil.
Ben benim gibi diyorum ama demek ki değil, benden daha iyiler, ya da kendilerini öyle görüyorlar.
Literatür ayırıyor bizi… Yazdığımız her şey kitabına uygun olacakmış, yemişim kitabını, ben böyleyim!
Benim gibi olmayıp beni okuyanlar yazılarımdan bir şeyler alırlar mı? Onlara hitap etmiyor ki. Ama işte sabırla önem vererek yıllardır okuyorlar.
Görüşlerimi değiştiremiyorlar ama korkarım insanlığımı değiştirecekler çünkü inanmadığım değerler değerli olmaya başladı.
Beni okumayanlar düşünce yapımız aynı olmasına rağmen yazılarımı beğenmiyor önemsiz buluyorlar; ya da niye biz senin sayfana gelelim sen bizim sayfamıza gel şeklindeki şu malum kapris.
Böyle bir huyum var; yazısını okuduğum için yazımı okumasını istemiyorum. İsteyerek bir yazımı okusun ben üç yazısını okuyorum.
Ama gerçekten yazılarımı beğenmiyorsa okumasın, gücenmem.